2777
2789
عنوان

دهن لقی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 19 پست
یاد  دختر داییم افتادم بیچاره مامنش مثل مامان توعه این درسش خوب نبود بعد رفت دانشگاه ازاد که ده ...

وای خدااا ، درکش میکنم 😓 

می‌دونی این کارا حماقت محضن ، تو خانواده بابام اگه حتی بفهمن فلانی دوستته میرن پیشش انقدررر ازت بد میگن که اون طرف تا ابد سراغت نیاد . وحشتناک بدجنسن و بدذات و سیاستهای کثیف دارن . حالا تو فکر کن تو این خانواده حتی حتی یه چیزای عادی و یه حرف ساده رو نمیشه زد 😐 

وای خدااا ، درکش میکنم 😓  می‌دونی این کارا حماقت محضن ، تو خانواده بابام اگه حتی بفهمن فلانی ...

اینو درکت میکنم خانواده دایی بابام همینن مسخره میکنیم میگیم سیاسین هیچی نگین به خواهر برادر کوچیکترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو درکت میکنم خانواده دایی بابام همینن مسخره میکنیم میگیم سیاسین هیچی نگین به خواهر برادر کوچیکترم

حالا خواهر بردارت گوش میگیرن که هیچی نگن ؟؟ 

می‌دونی مامان من اصلا متوجه نمیشه که اینا چجورین 

حالا خواهر بردارت گوش میگیرن که هیچی نگن ؟؟  می‌دونی مامان من اصلا متوجه نمیشه که اینا چجورین& ...

برادرم کلا مطیع منه بگمم بمیر میمیره اما خواهرم کوچیکه بعد سوال بپرسن و اینا وا میده بعضی اوقات برو بشین با مامانت با چشم گریون صحبت کن شاید دلش سوخت جلو خودشو تا حد امکان بگیره 

برادرم کلا مطیع منه بگمم بمیر میمیره اما خواهرم کوچیکه بعد سوال بپرسن و اینا وا میده بعضی اوقات برو ...

اصلااااا فایده نداره ، زبونش دست خودش نیست حتی بعضی اوقات یه حرفایی میزنه بعد میگه وااااییی نمی‌دونم چجور از دهنم در رفت کلی هم پشیمون میشه ... کلا هوله مامانم ..‌.

بخدا تعجب میکنم که امروز چطور تونست این حرف رو به بره بگه ، پشمام ریخت 😕 سردرد گرفتم این دوساعت ..‌ خیلی بدبختیم ، اینقدررر حرص میخورم که نگو