2777
2789
عنوان

خانم های باردار میایید یلحظه؟

178 بازدید | 35 پست

خانما شما تو ماه های اول بارداری یعنی از پنج هفته تا ده هفته چه قرص ویتامین هایی دکتر بهتون داده؟

من الان هفت هفتم هست 

وقتی پنج هفته بودم رفتم دکتر و بهم قرص اسیدفولیک و د۳ داد

و شیش هفته هم که برای سونو قلب رفتم حرفی از دارو نزد

الان نوبت بعدیم برای ده هفتم هست 

میخواستم بپرسم بجز این دوتا قرص قرص ویتامین دیگه ای نباید مصرف کنم؟؟

اخه دیدم بعضیا قرص اهن و مولتی ویتامین دارن استفاده میکنن

منم فقط ویتامینDو اسید فولیک آهن۱۶هفته استفاده میشه اسد فولیک قطع میشه من منیزم هم میخورم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فقط ویتامینDو اسید فولیک آهن۱۶هفته استفاده میشه اسد فولیک قطع میشه من منیزم هم میخورم

سه ماهه سوم چی میخوردی

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

از سه ماهه دوم اسید فولیک حذف و مکمل ها اضافه میشه البته توی مکمل ها هم اسید فولیک وجود داره ولی با دوز کمتر که بچه بیش فعال نشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

از سه ماهه دوم اسید فولیک حذف و مکمل ها اضافه میشه البته توی مکمل ها اسید فولیک با دوز کمتر وجود دار ...

من سه ماهه سوم چون سه ماه اول و دوم زیاد خوردم مصرف نکردم دیگه فولیک اشکالی داره ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین