2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی لطفا بیایین کمک

1837 بازدید | 18 پست

سلام لطفا اگه کسی دکتر طب سنتی خوب تو مشهد میشناسه راهنمایی کنه من 7 سال مشکل ناباروری دارم البته علتش نامشخص چون دکترا گفتن هم من وهم شوهرم هیچ مشکلی نداریم دیگه از iuiوivf هم خسته شدم میخام برم دکتر سنتی ولی چون از شهرستان هستم دکتر خوب نمیشناسم لطفا هرکی می شناسه کمک کنه

من نمیشناسم عزیزم .

پیشنهادخود من بهت اینه که استرس رو کنار بزاری خیلی از مشکلات ناباروری بخاطر استرس و فشار روحی هستش دوست خواهرم دقیقا 7 سال باردار نشد تا اینکه رو اورد به خیاطی و سر خودشو گرم کرد پشت سر هم دوتا پسر اورد

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرکز ثامن خیلی دیر وقت میده برای مهر تازه اونم یه روزمشخص میکنن تو تل گرام  بعدش باید همون روز صبح بری نوبت بگیریبرای 3 ماه بعد خیلی سخته برای من که از شهرستان بخام بیام فقط 5ساعت تو راهم نمیرسم همون روزش وقت بگیرم

سلام عزیزم دکترشمس ک دیگ معروف شده  من 4تفرو بچشم دیدم جاش باردارشدت باسوزن وبادکشی وتحریک عص ...

الان زنگ زدم 118 ولی شماره نداشتن اسم کوچیکش را هم نتونستم از اینترنت در بیارم.عزیزم مشخصات یا شماره مطبش را نداری؟نمیدونی نوبت گیری چجوری ؟

عزیزم من تعریف دکترقاسمی روشنیدم فقط بایدصبورباشی انقدرزنگ بزنی تابرداره گوشی رو...

۳۸۴۶۹۱۴۲

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

توتی جون من فکر میکنم ادم استرسی نیستم ولی تمام لحظات زندیگم فقط به این موضوع فکر میکنم که چرا من بچه دار نمیشم نکنه تا اخر عمرم بچه دار نشم دارم دیونه  میشم

الان زنگ زدم 118 ولی شماره نداشتن اسم کوچیکش را هم نتونستم از اینترنت در بیارم.عزیزم مشخصات یا شماره ...

محمد شمس یا شمسی .نوبت گیریش حضوریه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
توتی جون من فکر میکنم ادم استرسی نیستم ولی تمام لحظات زندیگم فقط به این موضوع فکر میکنم که چرا من بچ ...

مگه چند سالته؟ 

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...