سلام لطفا اگه کسی دکتر طب سنتی خوب تو مشهد میشناسه راهنمایی کنه من 7 سال مشکل ناباروری دارم البته علتش نامشخص چون دکترا گفتن هم من وهم شوهرم هیچ مشکلی نداریم دیگه از iuiوivf هم خسته شدم میخام برم دکتر سنتی ولی چون از شهرستان هستم دکتر خوب نمیشناسم لطفا هرکی می شناسه کمک کنه
پیشنهادخود من بهت اینه که استرس رو کنار بزاری خیلی از مشکلات ناباروری بخاطر استرس و فشار روحی هستش دوست خواهرم دقیقا 7 سال باردار نشد تا اینکه رو اورد به خیاطی و سر خودشو گرم کرد پشت سر هم دوتا پسر اورد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرکز ثامن خیلی دیر وقت میده برای مهر تازه اونم یه روزمشخص میکنن تو تل گرام بعدش باید همون روز صبح بری نوبت بگیریبرای 3 ماه بعد خیلی سخته برای من که از شهرستان بخام بیام فقط 5ساعت تو راهم نمیرسم همون روزش وقت بگیرم
توتی جون من فکر میکنم ادم استرسی نیستم ولی تمام لحظات زندیگم فقط به این موضوع فکر میکنم که چرا من بچه دار نمیشم نکنه تا اخر عمرم بچه دار نشم دارم دیونه میشم