2777
2789

تایپیک های قبلیم از روابطم با همسرم گفتم ولی خیلیا باور نکردن

مشکل رابطمون حل شد و فکر کردم دیگه درگیری و بحث نداریم البته بماند که بحثامون بیشترم شد...

حالا من به دعوا کاری ندارم زندگیه دیگه بحث و دعوا داره

ولی شوهرم همش میخواد یکاری کنه من حرصم در بیاد مثلا من قبلا رو پوشش حساس بودم میگفتم درست و خوب بپوش بگن با شخصیتی اما دیدم حرفمو گوش نمیده منم بیخیال شدم الان واقعا لباس پوشیدنش برام مهم نیست

از طرفی جدیدا همش میخواد حرصمو دربیاره میگه او چه دختر خوشگلی تو اینستا دیدم خیلی خوبه توکه شلخته ای و ....

در حالی که من هر روز به خودم میرسم تا کمبودی حس نکنه

یا مثلا میگه برو ارایشگاه سمیه من دیدم هم خودش خوشگله هم کارش خوبه مشتریاشو دیدم

با اینکه میدونم کلا همچین شخصی وجود نداره و فقط میخواد حرص منو در بیاره و هزار جور مساله مثل همین 

منم دیگه خسته شدم یجورایی دارم زده میشم از همسرم دیگه هیچکاریش برام مهم نیست

ولی وقتی اینجوری میگه واقعا دلم میشکنه من همیشه خونوادم بهم میگفتن خدا تورو نقاشی کرده بس که زیبایی (البته نمیخوام تعریف کنم ولی خب زشتم نیستم دیگه🥺) اما همسرم به شوخی میگه خیلی زشتی و واسه هر قسمت صورتم ایراد میاره

خانوما بگین چیکار کنم دیگه اینجوری حرف نزنه میترسم واقعا اونقدر ازش زده بشم که دیگه از زندگی باهاش خسته شم

(ببخشید طولانی شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای تو بودم دم ب دقیقه درحال رنگ کردن موهام بودم و کارای زیبایی دیگه هی هم ازش پول میخواستم 

دوما گفت تو زشتی توهم عیب و ایراد خودشو جد و ابادشو بگو دیگه حرف نزنه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من گذشته رابطتون رو نمی‌دونم

اینکه این آدم اینجور بوده یا اینکه بخاطر اتفاقاتی اینجوری شده

انگار میخواد از قصد دست بزارم رو نقطه ضعف‌های شما

در واقع به بلوغ عقلی نرسیده هنوز

من خودم بودم نمی‌تونستم این مدلی زندگی کنم. تمام تلاشم و میکردم تا درست بشه همه چی (حرف میزدم باهاش و از مشاور کمک می‌گرفتم) اما در نهایت اگه می‌دیدم فایده ای نداره، پایان میدادم ب این زندگی 

فقط نقطه ضعف شما رو فهمیده و میخواد حرص بده تنها راهی که میتونم پیشنهاد بدم بیخیال بودنه

حس میکنم دارم ازش زده میشم با یه بچه زندگی میکنم که فقط دلش میخواد لج کنه

دیگه به روش نمیارم که ناراحت شدم ولی واقعا خوردم میکنه 

حس میکنم دارم ازش زده میشم با یه بچه زندگی میکنم که فقط دلش میخواد لج کنه دیگه به روش نمیارم که نار ...

شما هم مثل ایشون یک بار رفتار کنید اگه ایشون ناراحت شدند شما هم احساستون رو بگین 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

جای تو بودم دم ب دقیقه درحال رنگ کردن موهام بودم و کارای زیبایی دیگه هی هم ازش پول میخواستم  د ...

اخه دلم نمیاد بار هاشده بوی عرق میداده یا هر چیز دیگه ولی من هیچوقت بهش نگفتم سعی کردم همیشه بهش بگم تو قویترین مردی هستی که دیدم یا ازش تعریف کنم تا کمبود محبت نداشته باشه ولی اون درست برعکس حتی اگه تعریف هم کنه اخرش میخنده میگه خوب گولت زدم🥺

همسرت تو رو سر تر از خودش میبینه و با تحقیر کردن تو سعی داره اعتماد به نفسی که نداره رو تقویت کنه

خب من چیکار کنم باهاش

منم ایراداتشو بگم؟ میترسم اونم مثل من بشه یعنی ازم زده بشه

خب من چیکار کنم باهاش منم ایراداتشو بگم؟ میترسم اونم مثل من بشه یعنی ازم زده بشه

بله بگو اما نه اونطوری که خودش میگه

مثلا اگه گفت زشتی بگو میخوای همین الان بریم نظرسنجی کنیم از ده تا ادم غریبه ببینیم به تو چه امتیازی میدنو به من چه امتیازی؟ و با یه حالت اعتماد به نفس کامل بگو که انگار هر ده نفر الان به تو بدون لحظه ای فک کردن امتیاز ده رو میده و به اون صفر

باید نشونش بدی که خراب کردن اعتماد به نفست به این سادگیا نیست

شوهر منم همیشه بهم میگفت خنگ چون اون درس نخونده و من خوندم و همیشه از این نقطه احساس کمبود میکرد

منم دو سه باری که بهم گفت خنگ یه سوال ساده ریاضی ازش پرسیدم و نتونست جواب بده یه بارم از این تست هوشای اینستا رو من جواب دادم و اون نتونست چون به مسائل دانشگاه مربوط میشد

و اصلا مستقیم بهش نگفتم خنگ، مثلا یه دختر جوون یه کامنت اشتباه گذاشته بود و به شوهرم گفتم باورم نمیشه سوال به این سادگی رو نتونسته جواب بده

بعد اون دیگه نمیگفت خنگ چون اگه میگفت منم به این مسئله اشاره میکردم

پس مستقیما نگو، یه جوری بگو که خودش بره تو فکر

2790
2778
2791
2779
2792