2777
2789
عقدی یا عروسی کردی؟؟ 

عقد زهرم کرد مادرم با اینکه هر بار همسرم اینا بالای ۳۰ تومن هر عیدی میاوردن 

اینبار ک نوبت خودشه ادا میده منم‌چیزی نگفتم ک‌اره باید بیاری فعلا منتظرم ببینم چی میشه 

طرف ما رسمه ک سال اول ازدواج مادر عروس عیدی‌میاره

عید 

عید قربان ، 

و یلدایی هر سال ۳ تا عیدی میاره فقط سال اول بقیه سال ها هم‌ب عهده خودشه میتونه بیاره میتونه نیاره 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن مودبانه زبون دراز باشی ۱۵ سال طول میکشه ک ب حرفام برسی❤

اون سر خورده ایی ک‌مادره من کرده زبون درازی نمیشه کرد کسی ک میشینه پیشه شوهر و مادرشوهر میگه دخترمو بزن تا خون از دهنش بیاد بیرون بقیه کاراش نمیشه پیشه قوم شوهر زبون درازی کرد

اون سر خورده ایی ک‌مادره من کرده زبون درازی نمیشه کرد کسی ک میشینه پیشه شوهر و مادرشوهر میگه دخترمو ...

اگر واقعن اینکار رو کرده

عجیبه از مادربودنش...

ولی بازم مامان وقتی بچه مریضه ب بچه استامینیفون میده

تلخه ولی درمانه

عقد زهرم کرد مادرم با اینکه هر بار همسرم اینا بالای ۳۰ تومن هر عیدی میاوردن  اینبار ک نوبت خود ...

نمیدونم چی بگم ولی واقعاا بعضی رسم و رسوم خیلی آزار دهنده اس از یطرف شما نگران حرف خانواده همسرتی از طرفی که مادرتون باید انجام بده نمیده... بنظرم بیخیال باش و بهش فکر نکن چون این وسط فقط تویی که آزار میبینی و ترس از حرف بقیه... اگر میتونی خودت یه پس انداز داری یه انگشتر بخر و امسال رو بگذرون ودیگه توقع از مادرت نداشته باش... ماکلا همچین رسومی نداریم فقط عید مادرم در حد توانش یه هدیه کوچیک میده منم بده نده ازش متشکرم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگر واقعن اینکار رو کرده عجیبه از مادربودنش... ولی بازم مامان وقتی بچه مریضه ب بچه استامینیفون مید ...

مادره من میگه ک ی مزار کنار مزار پدرم داشته باشی 

تلخه ولی مادرم ارزوشه

نمیدونم چی بگم ولی واقعاا بعضی رسم و رسوم خیلی آزار دهنده اس از یطرف شما نگران حرف خانواده همسرتی از ...

ببین اگه نداشته باشه بخدا ناراحت نمیشم طلا فراوان 

خونه ۳ طبقه 

ویلاباغ

ماشین ۷۰۰ ۸۰۰ میلیونی 

دارا هستن شکر خدا

ببین اگه نداشته باشه بخدا ناراحت نمیشم طلا فراوان  خونه ۳ طبقه  ویلاباغ ماشین ۷۰۰ ۸۰۰ م ...

خب پس خودش نمیخواد دیگه ولش کن اصرار زیاد هم کنی فایده نداره همش منت ممکنه بزاره. اهمیت هم به حرف خانواده همسر نده قرار نیست بخاطر بقیه زندگی کنید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب پس خودش نمیخواد دیگه ولش کن اصرار زیاد هم کنی فایده نداره همش منت ممکنه بزاره. اهمیت هم به حرف خا ...

بخدا ب زبونم نیاوردم ک عیدی من کو ولی چشم انتظارش بودم اما اون کلی از من توقع داره ، کلیااا ، ب بابام ساله قبلی پول دادم دستم تنگ‌بود برگشته ب من میگه این‌چیه خریدی ببین‌داداشت چ گرون خریده هدیه باباتو

یا ی کاری برام‌میکنه میگه ت تولدم‌جبران‌کنین بهترین چیزو بخرین‌برام 

ی تایمی ک ماشین نداشتیم دور از چشم من میکوبید ت سر شوهرم ک عارم میشه بدون ماشین هستین