2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

273 بازدید | 17 پست

اهل مطالعه هستید؟

چه کتاب های خوندید؟

برای چی کتاب می‌خونی یا نمیخونی؟

لیست کتاب های که عاشقشی رو برام ثبت کن بمونه 

ممنون از توجه و نگاه قشنگت 💕

بسیار زیاد علاقمندم ولی خب زیاد وقت نکردم در طی دو سه سال اخیر.

برای پر کردن اوقات فراغت، آشنایی با دیدگاه های جدید نسبت به زندگی، آموختن و افزایش معلومات، تجربه زندگی‌های نازیسته، تمرین سخنرانی و افزایش دایره لغت و آشنایی با ادبیات و سبک نویسنده‌ها کتاب میخونم.

کتاب‌های خوبی هم که خوندم در تاپیکام معرفی کردم.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودم فانتزی خونم 

فابل

تاج دوقلو ها

پادشاه پریان

سم هستم بفرمایید

هر دو درنهایت می‌میرند

به امید دل بستم 

و اگر فلسفی و روانشناسی می خوانید

اسب و روباه و موش کور و پسرک خیییییلی جملات قشنگی داره

بسیار زیاد علاقمندم ولی خب زیاد وقت نکردم در طی دو سه سال اخیر. برای پر کردن اوقات فراغت، آشنایی با ...

عالیه...

میشه همینجا برام سه تا از بهترین کتاب های که دهنتو به چالش کشید نام ببری؟

عالیه... میشه همینجا برام سه تا از بهترین کتاب های که دهنتو به چالش کشید نام ببری؟

موش‌ها و آدم‌ها، خاستگاه (و تمام آثار دیگه نویسنده این کتاب، دن براون)، تصویر دوریان گری

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

موش‌ها و آدم‌ها، خاستگاه (و تمام آثار دیگه نویسنده این کتاب، دن براون)، تصویر دوریان گری

ممنونم عزیزم 

کتاب قدرت ذهن ناخودآگاه هم عالیه 

اگه مطالعه نکردی بخون 

قوانین مهمی رو مطرح میکنه

متاسفانه از رمان تصویر دوریان گری خوشم نیومد اگه قصد ازدواج با دختره نداشت پس حق تجاوز و قول ازدواج هم نداشت البته خودکشی دختره دیگه خیلی فیک بود مثل دختریکه اینهمه لوازم آرایش داری هول پسری شدی که گنگ تاهل و تجردش