2777
2789

دیشب تا صب همش کابوس دیدم . قرانو گرفته بودم بغلم . خیلی شرایطم بده در بدترین شرایط ممکنم فکر کنید دارم با عشقم نامزد میکنم ولی انقد حالم بده که چند روزه از زیر پتو نمیتونم بیام بیرون تو روخدا واسم دعا کنید ابروم نره به خوبی و خوشی بگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده مگ

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

تو قطعا با این استرسی که داری ی گندی میزنی😂😂

🤣

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بابام فوت شده . شوهر مامانم نزاشت خونه اون باشه و نمیزاره دیگه اصلا برم خونش که مامانمو ببینم . عموهام ناراضین واسه خواستگاریم فقط شوهر خالم بود زنگ زدن بهش دعوا کردن که چرا تو مجلسش شرکت کردی

بابام فوت شده . شوهر مامانم نزاشت خونه اون باشه و نمیزاره دیگه اصلا برم خونش که مامانمو ببینم . عموه ...

وای یادم اومد

عزیزم🥺چقد سخت میگذره بهت ب نامزذدت بگو هواتو داشته باشه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
چه تهدیدی؟بسپار به خدا اصلا نگران چیزی نباش.بهش اعتماد کن.میبینی علکی نگران بودی.

عموهام میگن ما همه کارتیم و الان بشدت ناراضین خبر هم ندارن که فردا نامزدیمه و خونه پدربزرگ مادریم که قراره نامزدی بگیرم نزدیک خونه عموهامه میترسم ببینن خانواده نامزدمو بیان دمه در خونمون ابرو ریزی بشه