2777
2789
عنوان

دیروز مامانم...💔

628 بازدید | 45 پست

مچشو گرفتم ،فکر می‌کرد نیستم...

داشت تلفنی با زندایی حرف میزد،اون همش از دختر داییم خوب میگفت،مامان منم مقایسه می‌کرد و می‌گفت ماشاالله واقعا دختر تو از خیلی ها سر تره،والا بخدا اینم از شانس من،سارا شده دخترم...سارا فلان،بهمان...

بچه ها هرموقع گلایه کردم از مادرم اینجا،اکثرا گفتن مادره،قدرش رو بدون،حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته،حق نداری این طور بگی و...

میشه لطفا دیگه اینارو نگید،آخه ..🖤

بچه ها من حتی یه رژ ساده هم ندارم،بخدا همش به زور همین مامانم لباس میخرم،میگم پول این شال و مانتو رو بهم بدید بجاش کتابی،جزوه ای بخرم.یک جفت گوش واره  و یه تک پوش دارم که هردو شکستن. لباسام فرقی نداره برام،هزار بار هم باشه میپوشم،حتی دختر خالم اینا لباسشون سایز باشه بخوان بدن کسی ،مامانم میره میگیره ازشون،من بازم میپوشم حتی جلو خودشون...

اون دختر داییم آنقدر لباساش زیاده کمد دیواری که هیچ،اومده یه ریال هم گذاشته تو اتاقش‌،فعلا۱۸ سالشه ولی نوبت دماغ عمل گرفته این تابستون میخواد عمل کنه،تا الان چند تا تتو کرده،درس هم نمیخونه ولی هر موقع میگه آره عالیم و فلان

من که حسود زندگیش نیستم خدا خوشبخت ترش کنه،اتفاقا دوسش دارم .

ولی چرا واقعا منی که کار با زندگی اونا ندارم زن داییم میاد غیبت کردنم؟البته وقتی مامان خودم غیبتم رو میکنه پیشش دیگه نباید از کسی انتظار داشته باشم.

بچه ها اگر بگم واقعا طرفم مادر نیست،حق دارم یا نه؟🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم 🥲🥲

تو خوب باش و به خوب بودن ادامه بده به خاطر خودت و خدای خودت 

البته زیاد هم قانع نباش و اگر خانواده توان مالی دارند تو هم خرج کن و شاد باش 

آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️

حق با شماست مادرت از اون مهرطلباست که بچه هاشو قربونی بچه های بقیه میکنه 

بخدا فقط برا من این طوریه، تو دلم مونده فقط یبار،یبار از دهنش بشنوم بگه قربونت برم

هیچ وقت نگفته...

درصورتی که هر روز به خواهر زاده ،برادر زاده،داداشم و... میگه قربونت برم،فدات شم

اینا که میگم از نظر من بد نیست و نشونه بد بودن نیست ولی از. نظر خانواده ایرانی چرا پس؛

هروقت مامانت گفت اون خوبه و... 

بگو‌ مامان نظرت چیه منم اینجامو تتو کنم؟

اگه گفت چرا یا و...

بگو حس میکنم خیلی دوست داری تتو چون اونم تتو داره یا دماغمو‌ عمل کنم و درسمو نخونم؟

اینجوری دختر خوبی میشم؟

اینارو بگو توهم مقایسه کن

مث مامان منه 

داداشم دانشگاهه کارم میکنه 

ابجیمم سر کاره 

منم پی زندگی خودم 

باز شاکیه همشم میگه بچه هام برام کاری نکردن😐

ابجیم و داداشم ک پیششن کلی بهش پول میدن ولی خرج نمیکنه هی جمع میکنه منم ک خودم این هفته ب اون هفته نمیرسونم ولی در حد توانم کمک میکنم بازم راضی نیست همیشه همه براش خوبن الا بچه هاش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الهی بمیرم واقعا حق داری ناراحت بشی توام ازشون به زور بگیر اینا خوشی زده زیر دلشون تو انقدر کم توقع بودی بعد اگ اعتراض کردن بگو مگ فلانی از نظرت خوب نبود منم میخوام بخاطر تو شبیه اون بشم پدر مادرا جنبه بچه درست داشتن ندارن باید به سرشون بیاری تا بفهمن منم زیادی خوب بودم اینجوری شد بهم درکت میکنم ولی درستش کردم با همین روش ها