2777
2789
عنوان

تو این بحث تقصیر منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست
عزیز کسی دم در نبود به همه دادن  ب پرورشگاه ب مامور شهرداری زیاد اومد گفتن بدید به خانوادهاتون

اگر  خرج کننده ی مراسم داده اشکال نداره من فکر کردم خود افراد آشپزخونه بین خودشون تقسیم کردن 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
شماها فقط بیاییت تو تاپیک تیکه بندازین  طرف دوست داشته ب ما داده

اخه یاد سرهیت همسایمون افتادم قبل کرونا گوسفند میکشتن جلو هیت همه دل و جیکر و کله هارو ور میداشتن تا سه ماه بعد از خونشون بوی کله پاچه نیومد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر  خرج کننده ی مراسم داده اشکال نداره من فکر کردم خود افراد آشپزخونه بین خودشون تقسیم کردن&nb ...

نه همه ی افرادی اومدن تو تاپیک ی تیکه انداختن رو رفتن 

همیطور قضاوت میکنن 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اخه یاد سرهیت همسایمون افتادم قبل کرونا گوسفند میکشتن جلو هیت همه دل و جیکر و کله هارو ور میداشتن تا ...

نه از ما فرق داره تا لحظه ی آخر  وایستادن ب همه دادن.

به پرورشگاه دادن 

چرا ی هئیت یک کاری میکنه بقیه باید همیطور باشه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
مگه نمبگی مامانت اینا هم بودن. ؟؟؟

اره فقط ۳ نفر 

داداشمم و بابام و ۲ تا از بچه های خواهرم نیومدن

یعنی چندتا دادین خانواده مادر جاریت؟؟؟

خیلی 

حدود ۱۵ تایی داد 

گفت مهمون دارن 

به خاطر فوت مادرش

حق کاملا با توئه

خونواده ی تو مهمتره از خونواده ی جاریت

ولی ارزش نداره ولش کن بحث نکن

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
تخهاکثر هیت ها همینن حالا شاید شما فرق داشته باشین الله اعلم

پس اگر میگی الله اعلم 

پس قضاوت نکن 

و  خدا خودش شاهده 

الان خودت ی تهمت و غیبتی کرده 

بیخیال 

خیلی  حدود ۱۵ تایی داد  گفت مهمون دارن  به خاطر فوت مادرش

درستش این بود ۲ تا هم برا پدر و برادرت میذاشت کنار. ولی از اونورم اونا داغدار بودن مهمون خونشون میره میاد. اشکال نداره.

اصلا ناراحت نباش ک فک کنه بابات اینا لنگ دو پرس غذان

حق کاملا با توئه خونواده ی تو مهمتره از خونواده ی جاریت ولی ارزش نداره ولش کن بحث نکن

اینکه دو الی ۳ بار رفتیم خونه مادرجاریم شام خوردیم چی

درستش این بود ۲ تا هم برا پدر و برادرت میذاشت کنار. ولی از اونورم اونا داغدار بودن مهمون خونشون میره ...

چی بگم از بدجنسی طرفه نمیتونه این کار کنه