2777
2789
عنوان

تو این بحث تقصیر منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست
من فقط دارم به آوردن ۲۵ تا غذا به خونه فکر میکنم

منم همینطور،واسه همین من هیچ وقت پیش قدم این کارا نمیشم، ترجیح میدم خودم بپزم و بدم دست نیازمند

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ایشون خرج میدن تو هیئت اوکی هست ولی نفس و اصل آوردن این حجم غذا برای خودش کاملا اشکال داره 

چون اگر برای خدا کار میکنه نباید اینجوری منفعت طلبی کنه اضافه نمیاد اگر هر چی مونده در هیئت رو باز،کنن بدن به آدمای جلوی در 

شما از،این موضوع بیشتر ناراحت باش به نظرم

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
تنها نیستی من نیز

وقتی خوده طرف داده گفت بدین به خانوادهاتون 

شماها چرا نمیتونید هضم کنید

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من اینقدر غرور دارم که سر هرچیزی نخوام خودمو ببرم زیر سوال که حتی شوهرم بخواد بهم حرف بزنه اگر تو شرایط مشابه بودم اصلا نمیگفتم میخوای غذاها رو چی کنی!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مقصر شوهرته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اگر ایشون خرج میدن تو هیئت اوکی هست ولی نفس و اصل آوردن این حجم غذا برای خودش کاملا اشکال داره  ...

عزیز کسی دم در نبود به همه دادن 

ب پرورشگاه ب مامور شهرداری زیاد اومد گفتن بدید به خانوادهاتون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

مقصر همسرته

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اگر ایشون خرج میدن تو هیئت اوکی هست ولی نفس و اصل آوردن این حجم غذا برای خودش کاملا اشکال داره  ...

نه خرجی نکرده 

مقدار پول کمی اره داده 

بیشتر کمک کرده

منم همینطور،واسه همین من هیچ وقت پیش قدم این کارا نمیشم، ترجیح میدم خودم بپزم و بدم دست نیازمند

دقیقا

میتونست برای تبرک به هر خانواده یه پرس بده بقیه رو بین نیازمندها تقسیم کنه

اع بازم مسجدا بخور بخورن فقط ۲۵ تا 😂😂😂😂

شماها فقط بیاییت تو تاپیک تیکه بندازین 

طرف دوست داشته ب ما داده 

دقیقا میتونست برای تبرک به هر خانواده یه پرس بده بقیه رو بین نیازمندها تقسیم کنه

دقیقا منم بهش گفتم

2790
2778
2791
2779
2792