2777
2789

عقدیم بهش گفتم برام خوراکی بخر بیار دلم ضعف میره کفت با رفیقم بیرون شهرم گفتم تا این وقت شب بیرون چکار مبکنی بعد اینم فرستادم هروقت اومدی هیچی نگفت😏

فقط سوال اولمو جواب داد

چکار کنم ادم شع؟؟

شما جام‌بودین چجوری رفتار میکردین

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

هر وقت اومد تو هم پررو کارتشو درآر برو بخر😂

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف شبی گفتی خوراکی بخر یا کی  گفتی؟ ضمنا گلم ببخشیدا رک میگم ازنظرم زشت هس بگی برام بخربیار، فک میکنه خوراکی نخورده ای یا تو خونتون نمیخرن برات، خودش اگه گرفت آورد که هیچ وگرنه زشته وقتی خونتون هستی بگی برام بخر بیار، حالا بیرون باشین باز یه چیزی، اونوقت اشکال نداره آدم هوس یه چی میکنه به نامزدش میگه فلان چیزو برام بخر 

قبلادلت ضعف میکرد چیکار میکردی؟ 

فکر کنم بهش برخورده اینجوری گفتی، شاید منتظر بوده بگی دلم تنگ شده، یا شاید زیاد از این پیاما بهش میدی، حس حمال بودن بهش، دست داده، چون کاملا مشخصه عصبانی شده از پیامت

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
نصف شبی گفتی خوراکی بخر یا کی  گفتی؟ ضمنا گلم ببخشیدا رک میگم ازنظرم زشت هس بگی برام بخربیار، ف ...

منم همین نظرو دارم بهش برخورده

اینجوری آدم خودشو کوچیک میکنه مثه بچه ها بنظر میاد

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
منم همین نظرو دارم بهش برخورده اینجوری آدم خودشو کوچیک میکنه مثه بچه ها بنظر میاد

دقیقا حالا شوهرش فک میکنه خونشون هیچی نیس، یا براش نمیخرن که دیگه شوهر داری، من هیچوقت به شوهرم دوران عقد نگفتم چیزی بخر که فک نکنه بابام لنگ خرجم بوده و الان آویزونش شدم، خودش هرچی میخرید همون میشد 

چجوری روت میشه از یکی دیگه بخوای برات خوراکی بخره

چه ربطی داره😐نامزدمه ها دوست پسرم نیست

یعنی حودت از شوهر و نامزدت چیزی نمیخوای😐

قبلادلت ضعف میکرد چیکار میکردی؟  فکر کنم بهش برخورده اینجوری گفتی، شاید منتظر بوده بگی دلم تنگ ...

نه عصبانی نشد

خودش همیشه بهم میگه هرچیزی میخوای به خودم بگو

چه ربطی داره😐نامزدمه ها دوست پسرم نیست یعنی حودت از شوهر و نامزدت چیزی نمیخوای😐

نه من از هیچکی نمیخوام برام خوراکی بگیره اصن شخصیتم در این حد نیس

نامزدته شوهرت نیس که تو یه خونه زندگی کنین

دقیقا حالا شوهرش فک میکنه خونشون هیچی نیس، یا براش نمیخرن که دیگه شوهر داری، من هیچوقت به شوهرم دورا ...

خب نامزدم از وضع زندگیمون خبره که خیلی خثبه و بابام هرشب خوراکی میخره برامون چون همیشه خونمونه چرا باید این فکرو کنه😐