هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
میخواستم یکم درباره این رشته بدونم قبل انتخاب رشته اینکه داخل دانشگاه ب چه صورت تدریسش و دروسش و اگر بخوای این رشترو انتخاب کنی باید حداقل زبانت در چه سطحی باشه حتما باید مدرک داشته باشی یان برات سخت میشه اگ بخوای بخونی چون من تا interchange خوندم ولی دوسال مونده تا آیلتس کلا ی خورده توضیح بدین دربارش ممنون❤️
میشه ی خورده درباره این رشته توضیح بدی و اینکه دروسش تو دانشگاه چطوره و چطور تدریس میشه و حداقل زبان ...
زبانت متوسط به بالا باید باشه. دروسش شعر و رمان و داستان انگلیسی هست بیشتر و نقد ادبی شون. نه واحد فرانسه هم داره. بیشتر حفظی مطالبش. رشته ی نسبتا سختی
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
رشته ایه که ی سره باید در حال خوندن باشی یا شب امتحانی میشه
نه باید بخونی . استادای ما ارائه هم میخواستن خصوصا درس تاریخ ادبیات هر جلسه یک نفر باید یک درس تدریس میکرد و توضیح میداد یا درس نقد ادبی هر جلسه از مطالب قبلی سوال میپرسید یا کوئیز میگرفت
عزیزم من میخواستم مترجمی زبان بردارم ولی زبانم متوسطه زیاد خوب نیس یعنی چهار پنج سالی کلاس رفتم ولی میترسیدم تو دانشگاه برام سخت شه و فکر میکنم حتما باید مدرک داشته باشی یا سخت میشه برام؟ و این ک یکم درباره نحوه تدریس و وظایف استادا چطورن
یا ابلفض پس خیلی سخته ی سره درحال کنفرانس دادنی من مترجمی زبان میخواسم ب نظرت این چطوره
از مترجمی خیلی کم اطلاعات دارم منتها میدونم از ادبیات آسون تره. ادبیات باید خیلی اهل مطالعه و تلاش گر باشی و البته علاقه مند که دووم بیاری . من هیچکدومش نبودم و سخت گذروندم