2777
2789

سال ۹۳ تا ۹۷ دانشجو ادبیات انگلیسی بودم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایین

میخواستم یکم درباره این رشته بدونم قبل انتخاب رشته اینکه داخل دانشگاه ب چه صورت تدریسش و دروسش و اگر بخوای این رشترو انتخاب کنی باید حداقل زبانت در چه سطحی باشه حتما باید مدرک داشته باشی یان برات سخت میشه اگ بخوای بخونی چون من تا interchange خوندم ولی دوسال مونده تا آیلتس کلا ی خورده توضیح بدین دربارش ممنون❤️

سال ۹۳ تا ۹۷ دانشجو ادبیات انگلیسی بودم 

میشه ی خورده درباره این رشته توضیح بدی و اینکه دروسش تو دانشگاه چطوره و چطور تدریس میشه و حداقل زبانت باید چ سطحی باشه تا بتونی بری

میخواستم یکم درباره این رشته بدونم قبل انتخاب رشته اینکه داخل دانشگاه ب چه صورت تدریسش و دروسش و اگر ...

تو دانشگاه چیزی با عنوان زبان یاد نمیگیری پس حداقل b2 باشه سطحت ، تو دانشگاه تخصص یاد میگیری 

دروسشبا توجه به گرایش فرق داره 

ترجمه و آموزش و ادبیات سه تا گرایشش هستن و درسا متفاوته  

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
تو دانشگاه چیزی با عنوان زبان یاد نمیگیری پس حداقل b2 باشه سطحت ، تو دانشگاه تخصص یاد میگیری  ...

مثلا با سطح متوسط روبه پایین دانشگاه آزاد بخوای بخونی چطوره

مثلا با سطح متوسط روبه پایین دانشگاه آزاد بخوای بخونی چطوره

طوری نیس 

والا تو کلاس هایی که دارم اکثرا بچه ها همینه سطح شون ، نگران نباش 

ولی باید کم کم زبانت رو قوی کنی

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
میشه ی خورده درباره این رشته توضیح بدی و اینکه دروسش تو دانشگاه چطوره و چطور تدریس میشه و حداقل زبان ...

زبانت متوسط به بالا باید باشه. دروسش شعر و رمان و داستان انگلیسی هست بیشتر و نقد ادبی شون. نه واحد فرانسه هم داره. بیشتر حفظی مطالبش. رشته ی  نسبتا سختی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

زبانت متوسط به بالا باید باشه. دروسش شعر و رمان و داستان انگلیسی هست بیشتر و نقد ادبی شون. نه واحد ف ...

رشته ایه که ی سره باید در حال خوندن باشی یا شب امتحانی میشه

رشته ایه که ی سره باید در حال خوندن باشی یا شب امتحانی میشه

نه باید بخونی . استادای ما ارائه هم میخواستن خصوصا درس تاریخ ادبیات هر جلسه یک نفر باید یک درس تدریس میکرد و توضیح میداد یا درس نقد ادبی هر جلسه از مطالب قبلی سوال میپرسید یا کوئیز میگرفت

نه باید بخونی . استادای ما ارائه هم میخواستن خصوصا درس تاریخ ادبیات هر جلسه یک نفر باید یک درس تدریس ...

یا ابلفض پس خیلی سخته ی سره درحال کنفرانس دادنی من مترجمی زبان میخواسم ب نظرت این چطوره 

سلام عزیزم بله بفرمایید

عزیزم من میخواستم مترجمی زبان بردارم ولی زبانم متوسطه زیاد خوب نیس یعنی چهار پنج سالی کلاس رفتم ولی میترسیدم تو دانشگاه برام سخت شه و فکر میکنم حتما باید مدرک داشته باشی یا سخت میشه برام؟ و این ک یکم درباره نحوه تدریس و وظایف استادا چطورن

یا ابلفض پس خیلی سخته ی سره درحال کنفرانس دادنی من مترجمی زبان میخواسم ب نظرت این چطوره 

از مترجمی خیلی کم اطلاعات دارم منتها می‌دونم از ادبیات آسون تره. ادبیات باید خیلی اهل مطالعه و تلاش گر باشی و البته علاقه مند که دووم بیاری . من هیچکدومش نبودم و سخت گذروندم