2777
2789
اتفاقا من دیروز ب یادت بودم تو دلم گفتم مطمئنم قبول میشه چون واقعا داره میخونه و تباش میکنه انشالله ...

خدا به دل مهربونت بی نهایت صفا و دلخوشی بده عزیزم

گاهی یه بهونه میخوای حالت خوب شه به نظرم پیامت دقیقا این حسو منتقل کرد

منم مطمئنم به خاطر دلت خدا بهت میده یقین داشته باش😘😘❤❤❤❤❤

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

هیچ 🤧 تنها خبر مهم اینه که سرما خوردم باز  دیگه داریم وارد تابستون میشیم واقعا درک نمیکنم 🫠

عهه حتپا سیستم ایپنیت ضعیفه قویش کن استراحت کن مایعات زیاد بخور دمنوش اینا بخور تا زود زو خوب شی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عهه حتپا سیستم ایپنیت ضعیفه قویش کن استراحت کن مایعات زیاد بخور دمنوش اینا بخور تا زود زو خوب شی

ضعیفه هر کاریم میکنم بهتر نمیشه 

مایعات کلی میخورم

دمنوشم همینطور 

ولی بازم تغییری نمیکنه 🙃

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
خدا به دل مهربونت بی نهایت صفا و دلخوشی بده عزیزم گاهی یه بهونه میخوای حالت خوب شه به نظرم پیامت دق ...

فداتشم عزیزم مهربونی و لطف از خودته من که چیزی نگفتم خانم دکتر😍

ضعیفه هر کاریم میکنم بهتر نمیشه  مایعات کلی میخورم دمنوشم همینطور  ولی بازم تغییری نمیک ...

ای وای دختر چرا اخه 

فداتشم عزیزم مهربونی و لطف از خودته من که چیزی نگفتم خانم دکتر😍

فدایی داری، خانم دکتر شمایید❤❤😘

ای وای دختر چرا اخه 

شانس ندارم دیگ 🚶🏼‍♀️🥲

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
پس الانم قل بده خوشحال باشییی  ودیگه غصه نخولیییی

والا دیگه خوبم😇❤😘