2777
2789
ماشالاااا دختر چقد درسخونی تو چجوری خوندیش

آره درسخونم چون میخوام از این خفقان پشت کنکوری فرار کنم🙂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه😂 نمیرسم کتابو بخونم امتحان نهایی میزنم

این چند روز چی میکردی روحی خانم!؟😂

چخبرااا چ میکنی برا چی تا سه بیدارب

دیگه عادتم شده همیشه تا سه بیدار میمونم

بعضی وقتا گیم میزنم

وقتی داداشم بود باهاش میرفتم بیرون

اکثرا توی تلگرام پلاسم

یکمیم می‌خوام دور شم از اونا میام نی نی سایت

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
عه دختر سخت گرفتیا مطمئنم هپین امسال قبدلی الامم برو بخاب ک سرحال بدی امتحانو خفن بدی

تو چقدر مهربونی🥺

میدونستم اگه با چشم گریون بیام نی نی سایت با حال خوب میرم

😘😘❤❤

این واقعا چه روتینیه یعنی 1سال 7صب پاشی 1روز 1ظهر دیگه مکافات داری  این نت شبانه هم...

۳ تا ۷ 

دو سه ساعتم بعد از ظهر میخوابم 

روتین چرتیه ولی مشکلی ندارم باهاش 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
تو چقدر مهربونی🥺 میدونستم اگه با چشم گریون بیام نی نی سایت با حال خوب میرم 😘😘❤❤

اتفاقا من دیروز ب یادت بودم تو دلم گفتم مطمئنم قبول میشه چون واقعا داره میخونه و تباش میکنه انشالله که رشته و دانشگاه مکرد علاقه تو قبول شی و تاپیک میزنی منم تگ کنا الانم اصن حالت بد نباشه ها عع

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
تو چقدر مهربونی🥺 میدونستم اگه با چشم گریون بیام نی نی سایت با حال خوب میرم 😘😘❤❤

چشات حیفه میسوزه فردا میخای بری امتحان بدی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
چخبرااا گوگول منننن

هیچ 🤧

تنها خبر مهم اینه که سرما خوردم باز 

دیگه داریم وارد تابستون میشیم واقعا درک نمیکنم 🫠