2777
2789
عنوان

بیاین راجب خصوصیات شوهراتون بگید چه خوب چه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من مرد رو باید تو دستت بگیری با سیاست های زنانه، مادر شوهرم به من میگه پسرم آنقدر زود عصبانی میشه و به حرف کسی گوش نمیکنه مشکلی نداری خبر ندارن کنار من مثل بره هستش

برای هر مسئله ی کوچیکی غصه میخوره . به همه کمک می‌کنه بجز خانواده ی خودش ، گاهی وقتا برای مردم خیلی ...

وای شوهر منم تو خیابون به همه نگاه میکنه ....وهمش میگه پدرم خدای منه دیگه بیش از حد

اوایل که با هم تازه آشنا شده بودیم براش تعریف کردم تو محله یه مردی بود که خیلی دختر بازی میکرد ولی یه خانوم خوشگل تو خونه داشت همیشه برام سوال بود چرا با این زن خوشگلش‌باز چشش دنبال دختر مردمه.تا اینکه چند سال بعد مشخص شد بچه ی اولش از خودش نیس اصلا مردِ نابود شد داغون شد الانم عین آقا میره سرکارش و برمیگرده خونه

همین شد که الان خیلی آقاس میره سرکار و برمیگرده خونه🤪 البته بگم ذات خودشم خوبه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
وای شوهر منم تو خیابون به همه نگاه میکنه ....وهمش میگه پدرم خدای منه دیگه بیش از حد

اصلا شوهر چش چرون داشتن خیلییی بده 

فقط ما زنا درک می کنیم چقدر حس بدیه

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!
تو روخدا به مام یاد بده

کتاب زیاد خوندم آنچه باید درباره مردها بدانید باربارا دی آنجلس و مردان مریخی زنان ونوسی، ونوس در آتش مریخ در یخ 

اینا خیلی تاثیر داره مرداد مثل بچه ها میمونن مثل خانما پیچیده نیستن فقط کافیه نیازش رو قبل اینکه بگه برطرف کنی چشم گفتن هم معجزه می‌کنه بگو نهار چی بپزم هر چی گفت بگو چشم ، یا هر چیز کوچکی بگو چشم فردا رو. که خواستی سند خونه به نام خودت باشه اون تو ذهنیه که تو همیشه بهش گفتی چشم پس اونم فقط همین یه بار رو باید بگه چشم 

یه اخلاق خوب یا بدش اینه که زود میبخشه و فراموش میکنه.مثلا از خونواده اش ناراحته کلی پیش من حرف میزنه حرص میخوره من میگم ول کن بابا تو که اخلاق بابا و خواهرتو میدونی واسه چی حرص میخوری ، بعد میگه تو منو درک نمیکنی

ولی تو روی خودشون انقدر خوب و آرومه که اونا اصلا فک نمیکنن ازشون ناراحته تازه چند بارم قربونش برن تموم میشه قضایا هرکاریم داشته باشن انجام میده براشون از جون و دل مایه میزاره البته جدیدا یکم فقط یکم بهتر شده

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
الهی 🙂بیاید بغلم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ خدایا هوف

🫂 . خیلی فامیل پوسته . قبلا شغلش اسنپ بود از دل رحمی از بعضی از مسافرا پول نمی‌گرفت . در کل تو خونه فقط اینطوریه. با مردم خیلی خوب رفتار می‌کنه