2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید استارتر 

وکلای محترم اگه میشه منم راهنمایی کنیذ 

یه دختر سه ساله دارم شوهرم دست بزن داره قبلا یه بار زذه یه گوشمو کر  کرذه یه بارم سیلی زده پرذه اون یکی گوشم پاره شده 

اگه بخوام شکایت کنم حکمش چیه؟البته شنوایی دارم ولی دکتز گفته پاره شده ممکنه بعدا ترمیم شه

اونموقع شکایت کردی؟پرونده تشکیل دادی؟

نه شکایت نکردم ولی دکتر پزشک قانونی بود گفت به یه دکتر دیگه میگم اونم معاینه منه جواب نامه رو بگیز بیار اونم یکی دکتر هم معاینه کرد گفت پارگی گوش رااست 

جواب نامه ررو داذم به همون دکتر پزشک قانونی ولی ددیگه ادامه نداذم نامه هم مونذ دست همون دکتر

نه شکایت نکردم ولی دکتر پزشک قانونی بود گفت به یه دکتر دیگه میگم اونم معاینه منه جواب نامه رو بگیز ب ...

خب برو جوابشو بگیر با همون برو ازش شکایت کن این میتونه کمکت کنه برای گرفتن طلاق

خب برو جوابشو بگیر با همون برو ازش شکایت کن این میتونه کمکت کنه برای گرفتن طلاق

نمبخوام طلاق بگیرم میخوام بترسونمش 

الان قهرم خونه بابامم 

حکمش چیه؟اگه شکایت کنم چه مجازاتی برای شوهرم داره؟

بفرمایید

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم یه نفر داخل تلگرام به من گفته تخم بابات نیستی و پسر من هستی آیا اگه طرف دختر باشه بازم قذف محسوب میشه؟چون دختر نمیتونه پدر کسی باشه و یه سوال اینکه اگه طرف تهدید کرده که به خانوادم تجاوز میکنه اگه شخص دختر باشه آیا بازم تهدید محسوب میشه یا توهینه؟چون یه دختر نمیتونه به مادر یا خواهرم تجاوز کنه 

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم یه نفر داخل تلگرام به من گفته تخم بابات نیستی و پسر من هستی آیا اگه ط ...

ببینید برای اثبات جرم قذف باید دقیقا کلماتی ک ببخشید دلالت بر زنا دارن گفته بشه این مورد توهین و هتک حرمت هست ودر مورد سوال دوم هم بله حرف ایشان مصداق تهدید هست و میتونید شکایت کنید