2777
2789

تو روز ۱۷ سیکل من تو ترشحاتم دو تا لک قهوه ای و قرمز دیدم و دیگه هیچی ندیدم و موقع موعد پریودم دوروز تاخیر داشتم که بی بی زدم و منفی بود روز سوم تاخیرم یه ترشح قهوه ای روشن دیدم و بازم دیگه چیزی ندیدم تا امروز که روز ششم هست یعنی چی اخه؟کسی مثل من بوده؟یعنی پریودم؟یا باردارم؟لک لانه گزینی بعد موعد هم اتفاق میفته؟پس اون لک چی بود که روز ۱۷ سیکلم دیدم؟؟ الانم که بی بی چک ویتاساین زدم منفیه باز اصلا رو خط c خط نیفتاد رفت اوت ته بی بی چک یه خط انداخت واقعا دلخوش نکنم خیلی خسته ام بخدا برای حال دلم دعا کنید🥺😭😭😭

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

واسه من که درست نشون داد منفی بود همش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من که درست نشون داد منفی بود همش

پریودم شدی بعدش؟من الان بعد اون لک که روز ۳وم تاخیرم دیدم الان که روز هفتمه دیگه هیچی ندیدم 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
برو ازمایش بتا بده

خسته ام از اینکه هربار برم ازمایشگاه و با سر افتاده برگردم خونه چیکار کنم اخه توروخدا برایم دعا کن حالم ایلی بده

ایشالله این ماه منو تو بهم خبر بدیم دوتامون بارداریم😍

انشاالله عزیزم توروخدا از خدا بخواه برامون

همیشه اینطور از موعدت میگذره یا اولین باره

بی نظمی دارم ولی خب وقتی یک لک میبینم دیگه ادامه دار میشه مثل این بار قطع نمیشه که دیگه نیااد

پریودم شدی بعدش؟من الان بعد اون لک که روز ۳وم تاخیرم دیدم الان که روز هفتمه دیگه هیچی ندیدم 

بله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !