من همیشه از دوران نوجوانی توی رویا پردازی هام میگفتم در آینده یه بچه بیشتر نمیخوام ، بعدها که ازدواج کردم با همسرم که درموردش حرف زدم اونم موافق بود ، سه سال بعد ازدواج بچه دار شدیم و بارداری و زایمان به شدت سخت و دشواری داشتم ، با اینکه قبلش هیچ بیماری و مشکلی نداشتم . چنان بهمون سخت گذشت که کلا تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم . من اسم بچه دوم میومد تن و بدنم میلرزید بیاد دردهایی که کشیدم (نمیگم چون نمیخوام آزرده خاطر بشید) ... پسرم ۸ سالشه از سه چهار سالگی میگفت آبجی داداش میخوام ولی هر بار منصرف میکردم چون تصمیمم جدی بود ، اما حالا گاهی حس میکنم ظلم میکنم در حقش اگه در آینده تنها بمونه 🤔 همسرم از خانواده پر جمعیته و خودم تک دخترم و یه داداش دارم که خیلی کم میبینمش 💁🏻 همیشه میگفتم دوستان جای خواهر و برادر رو برای بچم پر میکنن اما هر چی میگذره به این نتیجه میرسم یا نباید بچه دار میشدم یا حالا که آوردم باید دوتا باشن 🥹🥹 (راستی خودم لیسانسه و خونه دارم و شغل همسرم آزاده ، خونه و ماشین در حد معمولی داریم خداروشکر) همسرم چون برای بچه اول خیلی اذیت شدم الان مخالفه اما میتونم راضیش کنم ، لطفا راهنماییم کنید در این شرایط برای فرزند دوم اقدام کنم یا نه ؟؟؟
این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا
منم خواهرزاده ام تنهاست تنها نوه از هر دو طرفه. میره تو پارک همش دنبال اینه دست یکی رو بگیره با یکی دوست بشه میبینمش دلم کباب میشه. اگر خواهر یا برادر داشت اینقدر دنبال بچه های دیگه نبود.
خودم وجود خواهر برادرم نعمته برام.
از نظر من تک فرزندی اصلا خوب نیست.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
بعد از دنیا اومدن دومی ، اولی چه تغییراتی داشت ؟ آیا روش تاثیر گذاشت؟
نه اون خواهر دوست داشت اما برادرشد.ولی خب کمک دست بود.الان با وجود ۱۷سال اختلاف سنی سه سال و نیمشه کوچیکه دعواشون میشه باورت میشه
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
پس بیار حتما بعضی بچه ها خودخواه ان و همینکه توجه ها بهشون باشه کافیه براشون. ولی پسر شما و خواهرزاده ی من تک فرزندی بهشون آسیب میزنه.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
من خودم پسرم را که باردار شدم مثل شما بارداری سختی داشتم زایمانم هم طبیعی بود و بسیار سخت زمانیکه پسرم دنیا اومد بچه ی ضعیفی بود زود به زود مریض میشد یعنی هر ویروسی که میومد پسر من اولی میگرفت الان هم که ۵ سالشه بازم ضعیف و بد غذاست و دچار یبوست شده خواستم بگم پدرم سر بچه ی اول دراومد تا شد ۵ سال شوهرم مثل شوهر شما مخالف فرزند دوم بود اما طبق نظریه ی اکثر روانشناس ها منم معتقد بود با تمام چالش های بچه داری یا اصلا نباید آورد یا اگه بچه دار شد باید دو تا باشند چون بچه به یک خواهر یا بردار هم خون خودش در هر سنی احتیاج داره بنابراین دخترم الان یک ساله دنیا اومد اونم دوباره با بارداری پر خطر و زایمان سخت اوایل یکم بهش حسودی میکرد اما الان خیلی خواهرش را دوست داره دروغ چرا چالش هاشون دو برابر شده الان همزمان با هم دو تا مریض هستند و مسئولیت دو برابر شده باید روحیه ات را خیلی قوی کنی و برای فرزند دوم کمر همت را ببندی اما باز هم میرزه