2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5514 بازدید | 79 پست
فاصله خیلی زیاده بینش بچه سقط کردی ؟

نه بچه نمیخاستم خودم 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم سن ازدواج بالا رفته الان تا ۳۷میگن اوکیه.جاری خودم با وجود اصافه وزن بالا و تو سن ۴۱سالگی س ...

خواهرشوهرم توی ۴۰ سالگی ناخواسته بچه دار شد ، هیچ مشکلی پیش نیومد براش

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا
خدا رو شکر پس چرا بعضی ها مریض میشن سن بالا اما سن زیر سی ندیدم 

شانسیه باور کن

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چرا ؟ بدنت ضعیف یا لاغر بود ؟ 

نه عزیزم گفتم کلا قصدم این بود بچه نیارم اما دیدم نمیشه.تا پونزده سال بکوب سر حرفم بودم بعدش دیدم واقعا کمبود یه بچه حس میشه.هم خودم هم شوهرم.دوسال و نیم حدودا طول کشید

نه عزیزم گفتم کلا قصدم این بود بچه نیارم اما دیدم نمیشه.تا پونزده سال بکوب سر حرفم بودم بعدش دیدم وا ...

بعد از دنیا اومدن دومی ، اولی چه تغییراتی داشت ؟ آیا روش تاثیر گذاشت؟

دقیقا شرایطم مثل توهس 

پسرم ۸سالشه، سردرگمم،یروز میگم بیارم یروز میگم ولش کن

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دقیقا شرایطم مثل توهس  پسرم ۸سالشه، سردرگمم،یروز میگم بیارم یروز میگم ولش کن

دقیقا 🤦🏻‍♀️ شوهرمم میگه الان میگی میخوام ولی بیشتر فکر کنی میبینی نمیخوای 😂