2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5515 بازدید | 79 پست

منم خواهرزاده ام تنهاست تنها نوه از هر دو طرفه. میره تو پارک همش دنبال اینه دست یکی رو بگیره با یکی دوست بشه میبینمش دلم کباب میشه. اگر خواهر یا برادر داشت اینقدر دنبال بچه های دیگه نبود. 

خودم وجود خواهر برادرم نعمته برام. 

از نظر من تک فرزندی اصلا خوب نیست.  

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از دنیا اومدن دومی ، اولی چه تغییراتی داشت ؟ آیا روش تاثیر گذاشت؟

نه اون خواهر دوست داشت اما برادرشد.ولی خب کمک دست بود.الان با وجود ۱۷سال اختلاف سنی سه سال و نیمشه کوچیکه دعواشون میشه باورت میشه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
منم خواهرزاده ام تنهاست تنها نوه از هر دو طرفه. میره تو پارک همش دنبال اینه دست یکی رو بگیره با یکی ...

وضعیت پسر من 🥹

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا
بستگی به شرایط روحی والدين، استحکام رابطشون ، اوضاع مالی و ... داره . 

امیدوارم امام زمان بیاد وهیچ دلهره ای نباشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نه اون خواهر دوست داشت اما برادرشد.ولی خب کمک دست بود.الان با وجود ۱۷سال اختلاف سنی سه سال و نیمشه ک ...

آره کلا خواهر و برادر تو هر سنی باشن دعوا دارن 😂

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا

من دوتا دارم

٦/٧ سال اختلاف دارن.من از اختلاف سني بچه هام خيلي راضيم.

نه خودم اذيت شدم و نه بچه هام.كيف بچگي جفتشونم بردم.

بستگي به خودتون داره.

البته مثلا شرايط مالي توي سن بچ شما اهميت ويژه اي داره

مدرسه و كلاس و مايحتاج بزرگه ى كوچيكه كاملا متفاوت هست

💕

وضعیت پسر من 🥹

پس بیار حتما بعضی بچه ها خودخواه ان و همینکه توجه ها بهشون باشه کافیه براشون. ولی پسر شما و خواهرزاده ی من تک فرزندی بهشون آسیب میزنه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
۲۹

من خودم پسرم را که باردار شدم مثل شما بارداری سختی داشتم زایمانم هم طبیعی بود و بسیار سخت زمانیکه پسرم دنیا اومد بچه ی ضعیفی بود زود به زود مریض میشد یعنی هر ویروسی که میومد پسر من اولی می‌گرفت الان هم که ۵ سالشه بازم ضعیف و بد غذاست و دچار یبوست شده خواستم بگم پدرم سر بچه ی اول دراومد تا شد ۵ سال شوهرم مثل شوهر شما مخالف فرزند دوم بود اما طبق نظریه ی اکثر روانشناس ها منم معتقد بود با تمام چالش های بچه داری یا اصلا نباید آورد یا اگه بچه دار شد باید دو تا باشند چون بچه به یک خواهر یا بردار هم خون خودش در هر سنی احتیاج داره بنابراین دخترم الان یک ساله دنیا اومد اونم دوباره با بارداری پر خطر و زایمان سخت اوایل یکم بهش حسودی می‌کرد اما الان خیلی خواهرش را دوست داره دروغ چرا چالش هاشون دو برابر شده الان همزمان با هم دو تا مریض هستند و مسئولیت دو برابر شده باید روحیه ات را خیلی قوی کنی و برای فرزند دوم کمر همت را ببندی اما باز هم میرزه