2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 79 پست

من تو ۱۶سالگی بچه اوردم و تصمیم داشتم کلا قید بچه رو بزنم.اما واقعا یه وقتایی احساس خلا میکردم.انگار یه چیزی کم بود.۱۷سال گذشت و بچه ی دومو اوردم.الان پشیمونیم بابت اینه کاش چند سال زودتر میاوردم.تک فرزندی اصلااا خوب نیست نظر شخصی منه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله‌ت دقیقا درست بود و قبلا از یه نفر دیگم شنیده بودم... بچه یا هیچی یا دوتا! واقعا اصلا نیاری خی ...

دقیقا منم به آینده فکر می کنم ، تاثیرات بدی روی روحیه آدم میزاره تک فرزندی ، هم تنهایی میاره هم زیاده خواهی هم کمال گرایی ، چیزایی که باهاش دست و پنجه نرم میکنم

این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا
دقیقا منم به آینده فکر می کنم ، تاثیرات بدی روی روحیه آدم میزاره تک فرزندی ، هم تنهایی میاره هم زیاد ...

تازه شما داداش داری و از لذتای دعوای خواهر برادری محروم نبودی

شما برادر داشتی و تو خونه هم‌صحبت داشتی

شما برادر داشتی و معنی کنار اومدن و تعامل رو یاد گرفتی

شما برادر داشتی و خانواده رو محدود به پدرمادر نمیدونی

شما عمه میشی

بچه شما دایی داره

ولی تک فرزند چی🥺هیچکدوم ازین خاطراتو نداره و بچه‌ش هم بی‌اقوام و تنهاااتر از پدرمادرشه 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

من تو ۱۶سالگی بچه اوردم و تصمیم داشتم کلا قید بچه رو بزنم.اما واقعا یه وقتایی احساس خلا میکردم.انگار ...

منم ۸ سال مقاومت کردم و سر حرفم موندم 😅 اما میترسم زمانی پشیمون بشم که دیر شده باشه و دیگه نتونم بچه بیارم

خیلی سخته بخدا ، اکثریت میگن بیار ولی میترسم از بارداری زایمان و دردهای بعدش

بارداری با هم فرق داره.من بارداری اولم تا روز اخر فرز و سرحال بودم.بارداری دوم انواع و اقسام بیماریا فشار چربی افت قند همه چی رو گرفتم.اخر سر هم بچه بریچ شد سز شدم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
تازه شما داداش داری و از لذتای دعوای خواهر برادری محروم نبودی شما برادر داشتی و تو خونه هم‌صحبت داش ...

منم همین چیزها رو دارم به شوهرم میگم که راضی بشه ، منظورم از کمال گرایی و زیاده خواهی در مورد پسرم بود ، چون عادت کرده هرچی میخواد فراهم باشه ، از طرفی تحت فشار ماست که پرفکت و همه چی تموم باشه ، دلم میسوزه براش

منم ۸ سال مقاومت کردم و سر حرفم موندم 😅 اما میترسم زمانی پشیمون بشم که دیر شده باشه و دیگه نتونم بچ ...

فقط و فقط و فقط اگر اعصابشو داری بیار.من کل وقت و انرژی رو برای بچه ی دوم گزاشتم چون اولی به خواست و اصرار شوهرم بود.اما دومی به خاست خودم.

اولی و دومی هر کدوم چه سنی داشتی ؟

اولی ۱۶.دومی ۳۳

فقط و فقط و فقط اگر اعصابشو داری بیار.من کل وقت و انرژی رو برای بچه ی دوم گزاشتم چون اولی به خواست و ...

چون گرم مزاجم تا حدودی اعصابم ضعیفه اما حلش میکنم 😅

بالای سی برای همین میگن خوب نیست منم سنم بالاست 

نه عزیزم سن ازدواج بالا رفته الان تا ۳۷میگن اوکیه.جاری خودم با وجود اصافه وزن بالا و تو سن ۴۱سالگی سومین بچه شو اورد بدون هیچ مشکلی