2777
2789
عنوان

یه حس عجیبیه ...!

247 بازدید | 19 پست

از اوایل اسفند گند خورد تو زندگیم ...واقعا همه چیز مسیر اشتباهی داشت میرفت ...

هر روز بدتر از دیروز میشد ،با گریه میرفتم دانشگاه و اون وسط ،وسط اون همه بدبختی و بد بیاری اونی که دوستش داشتم هم گفت قطع ارتباط ،خمونجوری که تو گفتی ...من ِاحمق اینقدر حالم بد بود که نمیفهمیدم چی گفتم ،هر چند بعدش بهم گفت این رفتارت که میگی قطع کنیم ارتباطمونو و باز میای شروع میکنی خیلی بده ....

.

You're all the things I've got to remember

حق میدادم بهش ...

باز اون اواخر اسفند بد نشد برام ،یه هویی یه سری چیزا خوب شد ،به واسطه ی دوستش برگشتیم ،بقیه ی چیزا هم متوسط میرفت جلو ..

خوب بهترین عیدم بود ،روز قبلش و همون روز داشتیم صحبت میکردیم و صحبت کردیم کلی با هم و خوب بهش گفتم دوستش دارم ،اوایل هی سعی داشت بپیچونه ،فکر میکرد مثل همیشه ام ،نمیدونست من دارم فرق میکنم ،درست مثل الان که هر روز دارم متفاوت تر میشم ...فکر میکرد یه آدم جو گیرم ! هر چند تهش نگفت من هم !ولی تمام نگرانیاشو خالی کرد ،همون نگرانی هایی که باعث دوری چند هفته ای شده بود ،ترس از بازی خوردن و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و بالاخره تو همون عیدم سر یه چیز مسخره تمام صد همه چیز و چند روز بعدش هر دو همو بلاک کردیم سر حرفی که من زدم بهش !

همه چیز بد شد ،انگار افتادم رو سراشیبی پایینی که به سقوط منتهی میشد ،سقوط نکردم ،خودمو نجات دادم به سختی ...من به مراتب و تا اواخر اردیبهشت گند زدم به کل زندگیم ...تنها پوئن مثبتی که وجود داشت ،اون بود و من و آرزویی مشترک که داشتیم رو حداقل براش اومد ،پیش هم بودیم ولی به هم محل نمیذاشتیم 🫠 عصبی بود از اینکه پیش همیم یا هر چی نمیدونم ،هر چند تهش از استرس پام محکم کوبیده شد به صندلیش 💀

از اونجا به بعد دوستی دارم تو زندگیم که داره بهم یاد میده یه سری چیزا رو ...دمش گرم ،منو از قعر داره هل میده به جلو و بالا ...توقعم اومده بالا ...درسته اونی که باید فعلا نیست تو زندگیم و خیلی سخته تحمل این روزا ،همون آدمی که تو دعوامون گفت هیچکی رو راه نده تو زندگیت ...به پیشرفتت فکر کن ولی نمیدونه من دوست دارم اینا در کنار اون باشه ،اونم یه پسر خودبینه که فقط خودشو میبینه ،این همون چیزی بود که بهش گفتم ،گفتم هیچوقت سعی نکردی دنیا رو از سمت منم ببینی ولی من هی در تلاشم جوری برخورد کنم که نه من ضرر کنم نه خودت ولی تو فقط و فقط خودتو میبینی !هر چند گاهی بهش حق میدم و برای خودم ازم دوری کرده ...

خدا هم این وسط هوامو بیشتر از قبل داره ،خدایا این وسط تنهام نذار ...

حتی الان دیگه مثل قبل نیستیم ،بی محلی به ام دیگه رو نداریم ...اتفاقا من اخم میکنم و اون میخنده ...همه چیز برعکس شده بعد از اون سوتی های وحشتناک من ،مگه میشه فراموش کرد چیزی رو 🫠آخ از سوتیام ...وای بر من 

ولی نمیدونم اون روزی که واکنش سریع نشون داد و پوزیشنشو عوض کرد منو دید ؟منم مثل آدمای احمق زدم تو سر خودم ،فکر نمیکردم نرفته باشه خونه 🫠😂

ولی احتمالا دیده زدم ،چه قدر چیزم من ...

آخرین ارتباطمونم که پیام کاربری فیکم بود که دکترررر خطابش کرده بودم 😂و تهشم تشکرم رو ندیده حذف پیام کردم ،تلافی کردم یه جورایی ...هر چند حس میکنم فهمید منم !خوب میدونست تنها کسیم از اون جمع که اولین بارمه اون کار رو انجام میدم 

دلم میخواد ببینم ،ببینه منو چه میکنه 😶

مگه چی شده با گریه میری دانشگاه 

میرفتم ...

الان که هیچی ...هیچی ،یه سری مسائل بود تو دانشگاه که واقعا آزار دهنده بود برام و هست ولی حداقل الان بی اهمیت تره برام 

منم اینجوری بودم :)

من کلا دانشگاه رو به خاطر علاقه ام و چند نفر تحمل میکنم ..‌.

گاهی تا حد مرگ متنفرم گاهی هم دوست داشتنی میشه دانشگاه برام 

از این حسا منم زیاد داشتم این ترم

کلا چالش برانگیز بود از نظر روحی برام

ثبات عاطفی نداشتم واقعا

ولی خب امیدوارم امتحانا به خیر بگذره

و ارتباط منو همکلاسیمم بعد امتحانا ادامه دار باشه چون تازه داره میوفته رو غلتک ولی از هفته قبله دیگه هیچ ارتباطی نداریم سر امتحانا و احتمالا تا پایان امتحانا هم نباشه

امیدوارم بعدش باز باشه این ارتباطه

دلم به همین خوشه

چون میدونی دیگه جریانو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
از این حسا منم زیاد داشتم این ترمکلا چالش برانگیز بود از نظر روحی برامثبات عاطفی نداشتم واقعاولی خب ...

اوهوم 

من قشنگ در معرض گند زدنم ،یکی از درسامو افتادم حتی 🫤در این حد فاجعه شدم 

ایشالا میگذره 

ایشالا ارتباط برقرار میشه ،تنها دلخوشیم اینه من با دانشگاه ارتباطم قطع نمیشه و ترم تابستونه میخوام بردارم 🫠اره میدونم ..‌.

اتفاقا برای ما هم ظاهری داره نرم میشه باز ،از اون کوه غرور بودنش خارج شده ،از ترم دیگه هم باز کلاسامون پیش همه گاها ولی خوب دلم میگیره واقعا ‌‌‌...قرار بود از این ترمی که بیاد راهنماییم کنه ،نمیدونم هنوزم سر قولش هست یا نه 😂

هر چند با پیج فیک یه سری پیام دادم بهش جوابمو داد ولی میدونم متوجه شد خودمم 🫠منم پاک کردم همه ی پیاما رو 

از این حسا منم زیاد داشتم این ترمکلا چالش برانگیز بود از نظر روحی برامثبات عاطفی نداشتم واقعاولی خب ...

کلا درکت میکنم همه جوره ،باز ما کلی پیش همیم ،فعلا سه ترم که کامل تو دانشگاهیم ...

ایشالا اوکی میشه باهات و تموم میشه این بلاتکلیفی،روابطی که آروم میره جلو خیلی بهتره ...