2777
2789
عنوان

یه حس عجیبیه ...!

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 19 پست
اوهوم من قشنگ در معرض گند زدنم ،یکی از درسامو افتادم حتی 🫤در این حد فاجعه شدم ایشالا میگذره ایشالا ...

ارتباط شما خیلی جلو تر رفته

ما صرفا یکمممم حرکت کردیم😂 اونم رسمی

داستان منم یکطرفس فعلا. از طرف اون بعید میدونم حسی باشه هرچند خیلی هم پرت نیست انگار

ولی خب

هی میگم ای کاش کتابه یادش بره پس بیاره که حداقل به بهانه اون یه چتی باشه تابستون😂

یا اونم یه کتاب به من بده. هووووف. تخیلات من فقط😭😂 بخدا اگر تو باغ باشه خودش

یادمه روزی که کتابو دادم

از ۱ ساعت قبلش استرس داشتم

کلا ۵ دقیقه حرف زدیم

ولی من قفل شده بودم انگار

ولی رفت من رفتم سمت سلف. از شدت ذوق لبخندم قطع نمیشد اصلا. رو هوا بودم. وقتی رسیدم اونجا رفتم دستشویی. خلوت بود و کسی نبود. اینقدر بالا پایین پریدم از ذوق که حد نداشت. تا پایان اون روز من نیشم باز بود و سرخوش بودم. و به طرز عجیبی تا ۳ یا ۴ روز بعدشم به شدت آروم و بدون استرس بودم.

ایشالا که من نیوفتم😂❤️ بیچاره میشم

و خب دوست دارم ارتباطه باشه

چون سخته تا ترم بعد نبینمش

ترم تابستونم نداریم احتمالا جفتمون. حداقل من که بر نمیدارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
ارتباط شما خیلی جلو تر رفتهما صرفا یکمممم حرکت کردیم😂 اونم رسمیداستان منم یکطرفس فعلا. از طرف اون ب ...

قکر میکنی 🫠تمام نردبونی که ساختم خراب شد ،داره از اول ساخته میشه ،اوکی میشه اگه قسمت هم باشین 

خوب مسئله اینجاست طرف من پرت بود 🫤و رو مخ ،تازه انگار داره میفهمه چه خبره 

ایشالا یادش میره 😁این پسرا یه جورین ،فکر کنم بی محلی بهتر جواب میده کلا 😂قشنگ  وقتی توجه برداشته میشه تازه میفهمن چه خبره 

من میبیننشم قفلم 😂قشنگ وسط توضیح برای یکی از بچه ها دیدمش ،اصلا واژه ها برام نمیومدن 😬

وای آره 😂خیلی اون حس بعدش خوبه ،این آخرا اینجوری دیدتش برتم انگیزه شده بود ،نمرات آخریم همه بالا 😁

نمیفتی 😬من بین کلاس و امتحانا سرما خورده بودم ،کلی فشار روم بود ،الان که نرماله اوضاع جز نمره خوباست نمراتم 😅

اوهوم ...منم دیگه زیاد نمیبیننش ...ترم تابستونه هم به امید اینکه برای یکی از کاراش قراره بیاد دانشگاه 😁وگرنه تا مهر نمیبینمش 

You're all the things I've got to remember

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قکر میکنی 🫠تمام نردبونی که ساختم خراب شد ،داره از اول ساخته میشه ،اوکی میشه اگه قسمت هم باشین خوب م ...

بی محلی زیاد نباید باشه

کمم نباید باشه

حد اندازه

چون یکی دو بار که خودش پیام میده

بار سوم یه جورایی من باید پیام بدم

حس میکنم انگار آقایون فکر میکنن خب طرف من مایل نیست

مثلا یادمه اینطور مواقع یا چیز درسی می‌فرستادم براش

یا آهنگ بی کلام😂😭

ولی ای کاش میشد بفهمم چی باعث میشه یکم از احساسات منو تجربه کنه نسبت به خودم🥲❤️😂

یعنی مثل من از دیدنم ذوق کنه و اضطراب و ... اما خب ورژن مردونش😁❤️

ولی خب شباهت داریم بهم

حس میکنم همینم باعث چتا شده تا الان

ولی خب در طول امتحانا احتمالا در سلام و اینا میبینمش

همین خوشحالم میکنه😁❤️

ولی کلا پسرا جدیدا خیلی پرت شدن :/

اینم همینه

تو باغ نیست گویا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بی محلی زیاد نباید باشهکمم نباید باشهحد اندازهچون یکی دو بار که خودش پیام میدهبار سوم یه جورایی من ب ...

آره ،اندازه اش مهمه 

درسته 👌🏻

باز خوبه 😅من عیلم معرفی کرده بودم نهایتش😂

ایشالا تجربه میکنه همون حس تو رو ،درکت میکنم تو این مورد کامل 

دیگه همین ویژگی های مشترک تاثیر داره 😅

الهی🥺❤️

وای آره ...پسرا یا حیلی تو باغن یا نیستن 😂شانس ما هم ایناییه که تو باغ نیستن 😂

You're all the things I've got to remember

آره ،اندازه اش مهمه درسته 👌🏻باز خوبه 😅من عیلم معرفی کرده بودم نهایتش😂ایشالا تجربه میکنه همون حس ...

دقیقا😂