2777
2789

همه همینن امروزم بابام بدون دلیل کوبید تو سرم

دلم میخواد برم ...

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتش چی لود ؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

منم اینطوری بودم

حالا ک ۲۳ سالمه اگه کسی صداشو ببره بالا ناخوداگاه کلیه و زانوهام سست میشن 

حساس شدم به صدای بلند 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

حالا نگران نباش

منم الان بدنم درد میکنه امتحانمم نخوندم

بیا حرف بزن اهمیت نده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

منم اینطوری بودم حالا ک ۲۳ سالمه اگه کسی صداشو ببره بالا ناخوداگاه کلیه و زانوهام سست میشن  ح ...

منم پنیک میکنم یا خنده عصبی

چقد،حالتومیفمم دیشب خونه مام شدیدادعوابود،داداشم ابجیموتهدیدکردک میکشمت خاس بره کس دیگ ایم بزنه نذاشتیم مردم وزنده شدم بخدا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

🥲ماهم دعواس چون عقدم عید یکی دوتا لباس خرید همسرم الان خواهرم نمیزاره خانوادم خریدکنن برام هیچی ندارم بخدا🥲شومیز و شلوار حتی لباس راحتی خونگیم ندارم همسرمم نمیرسونه بخره 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
چقد،حالتومیفمم دیشب خونه مام شدیدادعوابود،داداشم ابجیموتهدیدکردک میکشمت خاس بره کس دیگ ایم بزنه نذاش ...

مرده متحرک شدم این چندوقت...

خواهره یا دشمن جون؟

خستم بقران😔😔من همش اینور اونور میبینه کلا دوتا مانتو شومیزی دارم ک هم ب عنوان مانتو میپوشم هم شومیز خونه 😭ی لباس درست ندارم شلوارم رنگش رفته میگه حق نداری بری خرید😊دلم شکسته

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
خستم بقران😔😔من همش اینور اونور میبینه کلا دوتا مانتو شومیزی دارم ک هم ب عنوان مانتو میپوشم هم شومی ...

به اون هیچ ربطی نداره اصلا باهاش کلنجار نرو

اگر مادرت هم طرف خواهرته

مستقیما به پدرت بگو مشکلتو

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂