2777
2789
منم همش پلاسم اینجا اه خسته شدم😭😭😭😭

میخوای بگم نی نی یار تعلیقت کنه  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه صفم فیزیک یکی دیگه اینجا از الان یه پام لبه گوره عررر

من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم                             شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
یه صفم فیزیک یکی دیگه اینجا از الان یه پام لبه گوره عررر

کتابو بخون

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

شما چیکار کردین من فقط فصل ۱ خوندممممم تمرینایی اخر فصلم حل نکردم  خدااااا  تا صبح چطور ...

همچنین

من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم                             شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
کتابو بخون

مغزم نمیکشه هی با گفتن نه صحنه رو ترک میکنه بعدم از صبحه دارم میخونم پارم کرده ولی

اع منممم تازه سینه خیر خودمو رسوندم فصل سه😂😂

باید برات سرود ملی بخونم افرین جدی میگم من از صبح شرو کردم تازه فصل دوعم

بخدا اگه حوصلشو داشته باشم تا ساعت ۲،۳ اینا تمومه ولی واقعااا نمیتونم حتی نگاشم کنم ای خدا تموم نمی ...

منم حوصله ندارم اینجام همش انگار مغزم دااااغ کرده

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

بعد امتحان برنامتون چیه