باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 5409 عنوان فیزیک کجایید 214 بازدید | 19 پست تموم نمیشه چراا لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚 1403/03/26 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 5409 منم همش پلاسم اینجا اه خسته شدم😭😭😭😭 میخوای بگم نی نی یار تعلیقت کنه لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
روح_سرگردون عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2009 شما چیکار کردینمن فقط فصل ۱ خوندممممم تمرینایی اخر فصلم حل نکردم خدااااا تا صبح چطور تمومش کنمممممماه دوس دارم بخابم خیلی خابم گرفته
saeed_s عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 142 یه صفم فیزیک یکی دیگه اینجا از الان یه پام لبه گوره عررر من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 5409 یه صفم فیزیک یکی دیگه اینجا از الان یه پام لبه گوره عررر کتابو بخون لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
saeed_s عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 142 شما چیکار کردین من فقط فصل ۱ خوندممممم تمرینایی اخر فصلم حل نکردم خدااااا تا صبح چطور ... همچنین من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
جیییییییییییغ1بنفش عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 6280 شما چیکار کردین من فقط فصل ۱ خوندممممم تمرینایی اخر فصلم حل نکردم خدااااا تا صبح چطور ... اع منممم تازه سینه خیر خودمو رسوندم فصل سه😂😂 ❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇
saeed_s عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 142 کتابو بخون مغزم نمیکشه هی با گفتن نه صحنه رو ترک میکنه بعدم از صبحه دارم میخونم پارم کرده ولی من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
روح_سرگردون عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2009 اع منممم تازه سینه خیر خودمو رسوندم فصل سه😂😂 بخدا اگه حوصلشو داشته باشم تا ساعت ۲،۳ اینا تمومه ولی واقعااا نمیتونم حتی نگاشم کنمای خدا تموم نمیشه این امتحانا یه نفس راحت بکشیم بخدا
saeed_s عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 142 اع منممم تازه سینه خیر خودمو رسوندم فصل سه😂😂 باید برات سرود ملی بخونم افرین جدی میگم من از صبح شرو کردم تازه فصل دوعم من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp
جیییییییییییغ1بنفش عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 6280 باید برات سرود ملی بخونم افرین جدی میگم من از صبح شرو کردم تازه فصل دوعم نه من جهشی خوندم فصل یک رو خوندم پریدم رو فصل سه😁😂 ❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇
جیییییییییییغ1بنفش عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 6280 بخدا اگه حوصلشو داشته باشم تا ساعت ۲،۳ اینا تمومه ولی واقعااا نمیتونم حتی نگاشم کنم ای خدا تموم نمی ... منم حوصله ندارم اینجام همش انگار مغزم دااااغ کرده ❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇
saeed_s عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 142 بعد امتحان برنامتون چیه من سعیدم یه پسر کی درامر اوتاکویی و به برنامه نویسی هک نوفوذ علاقه دارم و گیمرم شخصیتم ادم کم حرفیم تقریبا اجتماعیم تایپ شخصیتیممintp,infp