2777
2789
عنوان

مادر فرق گذار😭

216 بازدید | 11 پست

چرا مادرم بین منو خواهر بزرگم فرق میزاره هر دومونم متاهلیم میریم خونش کار میکنیم خواهر دو دیقه جارو میکشه زود قربون صدقش میره میگه خسته شدی دورت بگردم ولی یه بارم گه بشه برا من نگفته بیا بشین خسته شدی وقتی میریم خونشون با خواهرم حرف میزنه ولی من تنهایی برم انگد ساکت میشنه پیشم حرفم نمیزنه چرا مگه من چیگار کردم که بینمون فرق میزاره من که بی احترامی نمیکنم یا بچه هام شلوغ نیستن بگم میرن خونشو داغون میکنن ولی این حق من نیست پیش شوهرمم شرمنده میشم فرق قائل میشه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس منم قربانیم مث تو مامانم همه محبتشو به خواهر بزرگم میکنه 😕😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چرا پس گناه ما چیه🥺😞

نمیدونم 

من اسم خواهر فرزانه هس 

تو خونه به مامانم میگم مامان فرزانه همش این صداش میزنم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چرا پس گناه ما چیه🥺😞

ما قربانیم 🥴🥴

مادرمنم اونجوریه من بیشترزحت میکشم براشون حتی شوهرمم میریم خونشون همیشه دست پرمیاد ولی اونارفتنی فقط شکمشونه که میبرن انقدر میخورن که بترکن همه چیز خوب واسه خودش وبچه هاش برمیداره خواهربزرگه منظورمه خیلی چیزارو قایم میکنه مانبینیم به مادرمم میگم میگه ن بابا اونجوری نیست 

تولد من اصلا براشون مهم نبود ولی برا خواهر زادمو صد دفعه گفت اره تولدشه وفلانه تولد نگرفتیم دریغ ازیه تبریک به من 

واقعااا ناراحت شدم ازاین رفتاراش البته بیشترازخواهرم خیلی حسوده نسبت به من وزندگیم درحالی که بزرگتره 

من تازه پی بردم به این رفتاراش 

درحالی که من همیشه دوسش داشتمو بیشترتوجه کردم بهش

مادرمنم اونجوریه من بیشترزحت میکشم براشون حتی شوهرمم میریم خونشون همیشه دست پرمیاد ولی اونارفتنی فقط ...

اخخخخ لعنت به این فرق گذاری منم مادرم قسم‌خوردم بین دوتا فرزندم هیچوقت فرق قائل نشم واقعا برا انسان حس ناکافی بودن میدن ماهایی که بیاحترامی نکردیم همه کار برایشان کردیم این هست قدردانیمون مادر من از نوجوونی من تا الان هنوزم بین ما فرق میزاره نمیتونم قبول کنم