2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 3340 بازدید | 50 پست

موقع خواب چهار قل بخونید بخوابید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پیش دعانویس به هیچ وجه نرید که کارهاشون بدتر شیطانیه هرچقدر ه ادعای سید پاک بودن کنند بازم فایده نداره. پیش اساتید متافیزیک اسلامی مثل آیت الله جاودان استاد میرزایی و ایمان اکبرآبادی میشه رفت درمان قرآنی دارند برای این مسائل

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

این چیزاهس خیلیم واقعیت داره دقیقن شمامشکل دارین چون کبودی هم دارین یک مولوی هس میشناسم کارش خیلی عالی هس احضارمیکنه همه مشکلاتت رومیگن تواحضارولی خب اگ جن عاشق باشه طول میکشه تاخوب یشی وادیتم‌میشی امااصلادعانویس نیس خودمنم این مشکلات زیادداشتم

عزیزم شما دعاتون کردم احتمال زیاد اختلال نداری یه کانال تو تبگرام دارم نگاش کن کانال رقیه شرعی ماموس ...

عزیزم پرو کسی تل گرام داری؟؟ مخصوص ایرانسل؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

عزیزم پلاکت خونت رو ی چک کن احتمالا کم یا زیاده

چشم مرسی 💚

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
عزیزم اسمت را بگو دعایت را بخوانم وبعد خبر را اینجا بفرست

اسمم بهاره

بد تر نشه😢

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
پیش دعانویس به هیچ وجه نرید که کارهاشون بدتر شیطانیه هرچقدر ه ادعای سید پاک بودن کنند بازم فایده ندا ...

اینا که گفتین واسه کدوم شهرن ؟

عزیزم من همه علایم طلسم رو دارم و دارم از شوهرم جدا میشم نمیدونم چیکار کنم هر دعانویسی رفتم نتونس ...

اخی عزیزم🥲 منم همینجوریم

سلام من یک دعانویس خیلی خوب می‌شناسم ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم. ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی