2821
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 50 پست
سلام من یک دعانویس خیلی خوب می‌شناسم ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگ ...

سلام

من ۳ تا نی نی یار خوب می شناسم.

این کارها این جا ممنوعه. شما رو چند بار تعلیق می کنن باز کاربری می سازین می آیین ❓️❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با یکی دوست بودم خانواده طرف برام دعا گرفتن از اون موقع هر موقع میرفتم ظرف بشورم حس میکردم یکی پشتم وایستاده بخدا ازدواجم جور نشد ک نشد الان ۳۲سالمه  ن خواستگار خبری هست یا میومدن میکفتن میرفتن کبودی تو پاهام خیلی داشتم و دارم ی مدت حرز انداختم یکم از لحاظ ترس بهتر شدم یهو خود ب خود حرزم گم شد کل خونه رو گشتم نبود شبها انقد اذیت میشدم  تا دوباره سقارش دادم اما راجب ازدواجم اتفاقی نیوفتاد نمیدونم چیکار کنم واقعا

من با یکی دوست بودم خانواده طرف برام دعا گرفتن از اون موقع هر موقع میرفتم ظرف بشورم حس میکردم یکی پش ...

هنوز اون جانوری که برات فرستادن باهاته. فقط با انجام برنامه قرانی میتونی اخراجش کنی. بستگی به قدرت خادم سحر ممکنه تا چند سال طول بکشه

من با یکی دوست بودم خانواده طرف برام دعا گرفتن از اون موقع هر موقع میرفتم ظرف بشورم حس میکردم یکی پش ...

اگه فکر میکنی دچار جن عاشق یا هرچیز ماورایی شدی به استاد شیخ سیروس مراجعه کن ماله من رو استاد درمانش کرد دکترای علوم غریبه داره مدرکش رو از هند گرفته خاورمیانه مدرکش رو تایید کرده ۲۲ تا کشور بدون ویزا میره دعا نویس نیس مشکل من رو غیر حضوری از طریق علمش حل کرد چنان سرحال شدم که نگوو اونقدر ترس داشتم از جای تاریک افزایش میل جنسی داشتم  خیلی چیزهایی دیگه شب ها وبعدازظهر ها فقط گریه میکردم استاد چنان درمانم کرد خدا خیرش بده که سرحال شاداب شدم ترسم هم رف 09398869611 من خودم ارومیه ام استاد هم حضوری کار میکنه هم غیر حضوری در پناه حق باشی 

عزیزم من همه علایم طلسم رو دارمو دارم از شوهرم جدا میشمنمیدونم چیکار کنمهر دعانویسی رفتم نتونس باطل ...

من تو صفحه ۴ ام گذاشتم به کی مراجعه کن من مشکلم بطور معجزه وار حل شد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز