2821
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 50 پست
آره حتماا میرم ببخشید ولی اطلاع دارین هزینه ویزیتشون چقدره؟

روانشناس فکر کنم حدود ۳۰۰ به بالا باشه

شهرستان باشین کمتره

روانپزشک فکر کنم گرونتره

بخاطر کبودیهای بیدلیل هم حتما ازمایش خون بدین سطح پلاکت خون رو ببینید چقدره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گاهی بدنم اثرات کوفتگی و کبودی هست. قبلا تو اینترنت جستجو کرده بودم دلیل پزشکی داشت. 

الان که اینو نوشتی ترسیدم. بخصوص امروز تو یه کانال درباره جن عاشق خیلی مطلب دیدم. 

روانشناس فکر کنم حدود ۳۰۰ به بالا باشه شهرستان باشین کمتره روانپزشک فکر کنم گرونتره بخاطر کبود ...

آهاا مرسی 

باشه حتما ممنون 

امیدوارم دلیلش پزشکی باشه

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
منم گاهی بدنم اثرات کوفتگی و کبودی هست. قبلا تو اینترنت جستجو کرده بودم دلیل پزشکی داشت.  الان ...

وای منم خیلی میترسم که مشکلم جن عاشق باشه 😶‍🌫️ راستش اینقدر وحشت کردم که جرات ندارم بخوابم از ترسی که خوابای بد ببینم

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
آره حتماا میرم ببخشید ولی اطلاع دارین هزینه ویزیتشون چقدره؟

عزیزم شما دعاتون کردم احتمال زیاد اختلال نداری یه کانال تو تبگرام دارم نگاش کن کانال رقیه شرعی ماموستا صالح محمدی

عزیزم شما دعاتون کردم احتمال زیاد اختلال نداری یه کانال تو تبگرام دارم نگاش کن کانال رقیه شرعی ماموس ...

باشه مرسی

ولی من واقعا دیدم دچار توهم هم‌نیستم خونه ای روکه اجاره کردیم پشت ایغوند یه کاغذ بود باز ک ...

ترسیدم

خیلی عجیبه

میدونم ماورا دروغ نیست ولی اکثر چیزایی که به ماورا و جن و این چیزا ربط میدن توهمه

حالا این چیزایی که شما انقد واضح دیدین و طلسم و اینا حتما که درست بوده…

تو مال کدوم کشوری  طرف بیخودی کبود نمیشه اجنه کبودش میکنه

برخی از داروها حساسیت شما برای کبودی بی دلیل بدن را بیشتر میکنند. مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن لخته شدن خون را کاهش میدهد.
زمانی که لخته شدن خون طول بکشد، خون بیشتری از رگها خارج شده و زیرپوست شما جمع میشود و با کبودی خود را نشان میدهد.

کمبود کدام ویتامین باعث کبودی بدن میشود؟ ویتامین C و K
اگر به اندازه‌ی کافی این ویتامین را دریافت نکنید، پوست شما به راحتی کبود شده و دچار کبودی بی دلیل بدن خواهید شد کمبود ویتامین K سرعت لخته شدن خون را کاهش میدهد که یکی از دلایل کبودی بدن است.

آهن یک ماده‌ی معدنی درخون به حساب می‌آید که با کمبود آن به راحتی و حتی بدون دلیل دچار کبودی میشوید
درصورتی که سلول خونی شما سالم نباشد، بدن قادر به دریافت اکسیژن مورد نیاز نخواهد بود که ممکن است پوست شما درمعرض کبودی قرار گیرد.

اولین گام برای تشخیص علت کبودی بی دلیل بدن توسط متخصص، بررسی و معاینه‌ی فیزیکی است، بعد از آن پزشکتان درمورد سوابق خانوادگی و بیماریهای خانوادگی شما سؤالاتی پرسیده و سپس داروها و مکملهای مصرفی شما را بررسی میکند.
درصورت لزوم آزمایشهای مختلف خون نیز انجام میشود که از نتایج آن برای بررسی عملکرد اندامها،  لخته شدن خون و دیگر بیماریها استفاده میکند.

برخی از داروها حساسیت شما برای کبودی بی دلیل بدن را بیشتر میکنند. مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن لخته شدن خون را کاهش میدهد.
زمانی که لخته شدن خون طول بکشد، خون بیشتری از رگها خارج شده و زیرپوست شما جمع میشود و با کبودی خود را نشان میدهد.

کمبود کدام ویتامین باعث کبودی بدن میشود؟ ویتامین C و K
اگر به اندازه‌ی کافی این ویتامین را دریافت نکنید، پوست شما به راحتی کبود شده و دچار کبودی بی دلیل بدن خواهید شد کمبود ویتامین K سرعت لخته شدن خون را کاهش میدهد که یکی از دلایل کبودی بدن است.

آهن یک ماده‌ی معدنی درخون به حساب می‌آید که با کمبود آن به راحتی و حتی بدون دلیل دچار کبودی میشوید
درصورتی که سلول خونی شما سالم نباشد، بدن قادر به دریافت اکسیژن مورد نیاز نخواهد بود که ممکن است پوست شما درمعرض کبودی قرار گیرد.

اولین گام برای تشخیص علت کبودی بی دلیل بدن توسط متخصص، بررسی و معاینه‌ی فیزیکی است، بعد از آن پزشکتان درمورد سوابق خانوادگی و بیماریهای خانوادگی شما سؤالاتی پرسیده و سپس داروها و مکملهای مصرفی شما را بررسی میکند.
درصورت لزوم آزمایشهای مختلف خون نیز انجام میشود که از نتایج آن برای بررسی عملکرد اندامها،  لخته شدن خون و دیگر بیماریها استفاده میکند.

برخی از داروها حساسیت شما برای کبودی بی دلیل بدن را بیشتر میکنند. مانند آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن ...

مرسی گلم 💕

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز