2777
2789
من

ذرت تشو اماده میخری 

یا خودت درست میکنی 

باید دون کرد یا کلی باهم ابپز کرد؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بزرگواریتونو میرسونم

از این که نی نی یار تگ میکنین ومیاد می بینه ومیخونه و رد میشه و مجبور میشین براي محو کردن نظراتم به کاربري های متعدد فیکتون متوسل بشید راضی هستم ازتون 🤭🤭🤭 پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذرت تشو اماده میخری  یا خودت درست میکنی  باید دون کرد یا کلی باهم ابپز کرد؟؟؟

هرکدوم اومد دم دستم میخرم ولی خودت دون کنی خیلی بهتره...اول دون کن بعد آبپز کن یکوچولو

خود بلال بخوای بزاری آبپز شه مزه اون قسمتای اضافش میاد رو ذرت بد میشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ذرت تشو اماده میخری  یا خودت درست میکنی  باید دون کرد یا کلی باهم ابپز کرد؟؟؟

هم امتده کیلویی از سوپری میخرم..پخته و شیرینه.

هم بلال میخرم خودم دون میکنم.

هم بلال مکزیکی رو پوست میکنم.  درسته میکنم تو کیسه فریزر درشو گره محکم میزنم میزارم تو مایکروفر تقزیبا ۵  ۶  دقیقه.

بعد درمیارم روش کره  و سس مایونز و اویشتن و فلفل سیاه میپاشیم و گاز میزنیم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مووووورغ😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
هرکدوم اومد دم دستم میخرم ولی خودت دون کنی خیلی بهتره...اول دون کن بعد آبپز کن یکوچولو خود بلال بخو ...

چجور باید دون کنم که له نشه 

با دست میشه ؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ماکارونی پختم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
پسرم میگه بِج بِج 😅😅😅 گوشت چرخ کرده گذاشتم بیرون فعلا

چطوری درست میکنید ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چجور باید دون کنم که له نشه  با دست میشه ؟؟

یه ردیف و باچاقو در بیار.بقیه رو با دستت..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سوپ.شوهرم اوریون گرفته صورتش باد کرده نمیتونه دهنشو باز کنه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی