2777
2789
من

ذرت تشو اماده میخری 

یا خودت درست میکنی 

باید دون کرد یا کلی باهم ابپز کرد؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان شیر انبه چطور درست کنم؟ فقط شیر و انبه بریزم توی بلندر؟

با بستنی خوشمزه تره.

اره شیر کم بریز.شکرم کمی بریز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هیچی😕 هم خودم هم پسرم باید بریم ارایشگاه😅 نمیدونم شام چی بزارم بعدش

ساندویچ مرغ درست کن 

الان مرغشو بپز   وسایلشو سر راه بعد بگیر 

از این که نی نی یار تگ میکنین ومیاد می بینه ومیخونه و رد میشه و مجبور میشین براي محو کردن نظراتم به کاربري های متعدد فیکتون متوسل بشید راضی هستم ازتون 🤭🤭🤭 پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دلمه برگ مو خونه ی مادر مهمونم

با رب انار؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

خونه مامانمم

زرشک پلو با مرغ سرخ شده گذاشته، نیم ساعت دیگه زیر غذاهاش خاموشه

خدایی فکر کردن در مورد اینکه چه چیزی بگذاری از خود غذا پختن برای من سخت تره

اگر کسی بهم بگه چه چیزی بگذارم، سریع میگذارم و تموم میشه ولی نصف عمرم در حال فکر کردن به این هستم که چه چیزی بگذارم

اگر درست کردی به عمه ی محترم سلام مخصوص برسونید    

بزرگواریتونو میرسونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من

ذرت تشو اماده میخری 

یا خودت درست میکنی 

باید دون کرد یا کلی باهم ابپز کرد؟؟؟