2777
2789
من

پنیر پیتزا با ذرت قاطی کنم تو ماهیتابه یا توتستر اوکیه ؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجور باید دون کنم که له نشه  با دست میشه ؟؟

ببین اول پوست بلال بگیر اون قسمت اضافه بالا و پایین

بعد با قاشق یا چاقو یه ردیف از بالا بکش تا پایین...بقیه ردیفا راحت با دست در میاد

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
پنیر پیتزا با ذرت قاطی کنم تو ماهیتابه یا توتستر اوکیه ؟؟؟

ماهیتابه چزا؟؟؟

ذرتت اگه پخته و شیرینه که هیچ.

اگه خامه  کمی بپزش..

تا داغه با پنیر قاطی کن..

نهایتا پنیر و ذرت و بریز بزار توستر تا گرم شه و پنیر اب شه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هم امتده کیلویی از سوپری میخرم..پخته و شیرینه. هم بلال میخرم خودم دون میکنم. هم بلال مکزیکی رو پوس ...

کیسه فریزر نمیسوزه 🙄🙄🙄

خوب چرا تو لیوان نمیذاری 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چطوری درست میکنید ؟

جونم براتون بگه ۳ تا پیاز رو تفت میدم گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنم خوب سرخ میکنم 

سیب زمینی رو حبه قندی جدا سرخ میکنم پوره گوجه فرنگی رو ب گوشت اضافه میکنم میزارم تا جا بیفته فلفل سیاهم میزنم اخر سیب زمینی بهش اضاف میکنم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

یه ردیف و باچاقو در بیار.بقیه رو با دستت..

اوکی ممنون گلی🌷❤️🌷❤️🌷🌷

ببین اول پوست بلال بگیر اون قسمت اضافه بالا و پایین بعد با قاشق یا چاقو یه ردیف از بالا بکش تا پایی ...

ممنون خانم گل ❤️❤️🌷❤️🌷🌷🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ما شام خونه مادرشوهر دعوتیم 

فتیر رون(روغن) با دوغ گوسفندی 

کرمانج ها می‌دونن 

فتیر مخصوص درست کرده مادرشوهرم‌ لابه لاش کره می‌ذاره آب بشه توی تابع 

کره قشنگ به خورد فتیر می‌ره شکر میزنه 

بی نظیره

ماهیتابه عزیزم

سپاس ❤️🙏🏼🌷❤️🌷❤️

کیسه فریزر نمیسوزه 🙄🙄🙄 خوب چرا تو لیوان نمیذاری 

نه‌ نمیسوزه فقط باااااد میکنه ولی نمیترکه..میخوام که با بخار بپزه خوو

تو لیوان؟؟؟ متوجه منطورت از لیوان نشدم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

پاستا خودم‌ پز😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫