2777
2789

بچه ها بابام یه پسر عمه داره ۱۸ سالشه تقریبا سه باری میشع از اینستا به من پیام میده احوالم میپرسه منم اولین بار جواب دادم دومین بار ک پیام داد تقریبا ۵ ماه پیش بود جوابشو ندادم شوهرم گفت حق نداره به تو پیام بده چرا باید پیام بده دیگه جوابشو نده منم گفتم باشه بازم امروز تایم ناهار داشتیم اینستا نگاه میکردیم با شوهرم دیدم دوباره پیام داد نوتیفش اومد روی صحفه  شروع کرد با لحن تند با من صحبت کردن که چرا باید ب تو پیام بده منم میگفتم نمیدونم بازم ول کن نبود منم گفتم من که جوابشو ندادم پس چرا الکی اعصابمون خرد میکنی بازم ول نکرد همش گیر داده بود که چرا پیام میده ب بابات زنگ میزنم شمارشو میگیرم فحشش میدم خودن هر جا ببینمش بهش میگم پیام نده بهت از این حرفا

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

خلاصه منم رفتم تو اتاق زنگ زدم ب مامانم گفتم (شوهرم)میخواد زنک بزنه به بابا اعصابم از دستش خورده حوصله اشو ندارم پسر عمه بابا پیام داده اینم یقه منو گرفته میخواد ابرو ریزی کنه مامانمم گفت بزار زنگ بزنه باباتم چهار تا حرف بارش میکنه میاد تورو برمیگردونه 

خلاصه مامانمم گفت گوشی بده شوهرت منم دادم گوشیو باهاش صحبت کرد گفت پسر عمه بابام بچست از سر بچگی ب ستایش پیام میده اصلا قصد بدی نداره 

بعد شوهرم با مامانم صحبت کرد مامانم قانع اش کرد خلاصه منم هر چی اتفاق افتاد گذاشتم کف دست مامانم 

(بچه ها من اصلا خوشم نمیاد پسر عمه بابام بهم پیام بده نمیتونستم بلاکش کنم آخه با هم رفت آمد داشتیم ب نظرم خیلی زشت بود هر سری که پیام میداد جوابشو نمی‌دادم ولی بلاکشم نمیکردم )

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

الان حس میکنم مامانم ناراحت شده غصه میخوره 

شوهرم آدم بدی نیست ولی کاملم نیست رفتارهای خوب داره بدم داره 

منم حرصم گرفت زنگ زدم ب مامانم تو شهر غریبم کسیم ندارم باهاش صحبت کنم مجبور شدم الان عذاب وجدان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضه پسر عمه بابات؟ دلیلی نداره پیام بده ب بابات بگو تذکر بده بهش

نمیدونن حس میکنم ک.ص.خله یه بار جوابشو ندادم بازم پیام داد 

خانم سنگینی باش که اون حق نداشته باشه بهت چیزی بگه من بودم جوابم نمیدادم چون از وقتی متاهل شدم بیشتر بقیه برام بی اهمیتن شمام برو بلاک کن به همسرت اطلاع بده این چیزا شاید خاص نباشه اما خیلی از زندگیارو الکی نابود کرده 

بلاکش کن زندگیت مهمه یا پسرعمه پدرت کاملا حق داره عصبانی بشه.رفتار کودکانه که به مادرت زنگ زدی اولین بار بلاکش میکردی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بهش بگو مرسی احوالم میگیری ولی پ نده شوهرم دوست نداره  ارزش نداره سر این چیزا دعوا کنید

وقتی جوابشو ندادم یعنی دیگه دوست ندارم پیام بده ولی بازم پیام داد

خانم محترم

باید بگید متاهلم درست نیست پیامی بهم بدیم

اون بچه ست

شما متاهلی و پخته

یک‌درصد  خودتو بزا جای شوهرت

یک درصد فک کن  

ممکنه دیدیش این باشه تو باهاش در ارتباطی و داری حاشا میکنی