2777
2789
عنوان

مادرشوهر عفریته ام بیچارم کرده

921 بازدید | 19 پست

من فردا عروسیمه رفتیم برای خرید مادرم ۸ تومن کت شلوار چهار تا کفش صندل یه عالمه وسایل همه چی خرید ۳۰ تومن خرج کرد امروز مادرشوهر به مامانم زنگ زده جوراب سفید کیف پول زیر پیرن بخر مامانمم گفته باشه منم زنگ زدم گفتم لباس زیر بگیرین با تیشرت میگه مگه نداری میخای چیکار با لحن بد منم گفتم ندارم گفت چرا نداری داری ما بخریم شمام بايد ۳ ۴ تا برای پسرم بگیرین منم گفتم نمیخام خداحافظ خیلی بدن یه روز نمیزارن خوش باشم به قرآن قسم خستم دیگه نمیکشم میخام جده بشم نمیزارن خانوادم به خدا به سرم میزنه خودمو بکشم راحت بشم خسته شدم 

جوراب و کیف رو قبلا واسش خریده بودین؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

دم عروسی و این مزخرفات زیاده.  بگو تو برام تیشرت نخر ماهم زیر پیراهن بعد عروسی میخره شوهرت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوض خودکشی سعی کن آروم و مثل خودشون رفتار کنی همین

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

اروم باش عزیزم این مساعل تو اکثرا عروسیا هست عروسی منو میدیدی همونجا تولباس عروس خودکشی میکردی بیخیال اهمیت نده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ولش کن اهمیت نده....اول زندگی همیشه این مساعل بوده.....منو بگو بعد۱۲سال زندگی مشترک فیلم عروسی م دوست ندارم ببینم معلوم نیست من عروسم یا مادرش ....همه جا قر میده.....اصلا دیگه برام اهمیتی نداره....

خرید خودت به جز طلا چقدر شد؟هر چند کار مادر شوهرت خیلی زشت بوده . شمام باید به شوهرت زنگ میزدی میگفتی بیا بریم هر چی کمه بخریم شما برای اون جوراب و اینا میخریدی بعدم میگفتی خب حالا منم فلان و فلان رو کم دارم بحر.  مادرشوهرم اصلا بهش زنگ نمیزدی حالا فک میکنه کاره ای هست