2821
2789
عنوان

عروس هلندی

170 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

عروس هلندی خریدیم ولی متاسفانه فروشنده یک هفته اس پرشو با قیچی زده

خیلیییییی ناراحتم...هر سری که میخواد بپره ولی نمیتونه میمیرم

کسی عروس هلندی داشته که پرشو قیچی کرده باشن؟در میاد؟چقدر زمان میبره؟

یکم زمان میبره فکر کنم چند ماه

من تاحالا هیچ کدوم از طوطیامو پرشو نزدم

به احتمال زیاد اهلی نیس خواسته اینطوری پیشت اهلی بشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا ما عروس هلندیمون کلا یادش رفته پر وبال داره فقطمواقع خاص ازش استفاده میکنه🤣🤣🤣همش راه میره همشا اتاقارو مترمیکنه ازاین اتاق ب اون اتاق ته اتاقم باشه تا بوببره سفره غذا انداختیم بدوبدو دوان دوان بااون پاهای گوگولیش میاد سرسفره یه چیزی میخوره باز میره اتاقارو متر میکنه🤣🤣

یکم زمان میبره فکر کنم چند ماه من تاحالا هیچ کدوم از طوطیامو پرشو نزدم به احتمال زیاد اهلی نیس خوا ...

منم یکی داشتم خودم رو سرم میذارمش و تا حالا هم پرشو نزدم خواستم براش جفت بگیرم که اینو گرفتم که پرشو زدن

خدا کنه در بیاد😭

حالا ما عروس هلندیمون کلا یادش رفته پر وبال داره فقطمواقع خاص ازش استفاده میکنه🤣🤣🤣همش راه میره هم ...

قربونش بشم

اون یکی عروس هلندی که از قبل داشتم اونم راه رفتن رو خیلی دوست داره

ولی پرواز کردن هم خیلس دوست داره

الان این همش میپره اینور اونور این یکی عروس هلندی جدیده میفهمم که غصه میخوره

موقع پر ریزیش اون پرا میریزه و پر جدید در میاره پس لطفا به حرف کسی گوش ندید و پراشو نکشید گناه داره

من اصلا دلشو ندارم همچین کاری کنم به کسی هم اجازه نمیدم

فقط شما خودتون داشتید؟

مطمئنید که در میاد؟

آخه خیلی غصه میخوره طفلک اون یکی عروس هلندیم همش پرواز میکنه این اونو میبینه غصه میخوره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز