2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
من قیچی که میکنم یک ماهه دیگه درمیاد که میتونه پرواز کنه دوباره میچینمش

نکنید لطفا

گناه دارن

پرندن آدمیزاد نیستن که پرواز نکنن

در و پنجره خونه رو ببندید توری بزنید

ولی لذت پرواز کردن رو ازشون نگیرید؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم یکی داشتم خودم رو سرم میذارمش و تا حالا هم پرشو نزدم خواستم براش جفت بگیرم که اینو گرفتم که پرشو ...

درمیاد ولی دیر بستگی داره کی اون پر بیفته تا پر جدید دربیاد اخه بکشی هم دردش میاد پس باید صبر کنی اینطوری رام هم میشه

براشون جوانه ماش و جوان گندم جوانه عدس درست کن خیلی دوست دارن براشون هم خیلی خوبه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
من اصلا دلشو ندارم همچین کاری کنم به کسی هم اجازه نمیدم فقط شما خودتون داشتید؟ مطمئنید که در میاد؟ ...

بله من خودم چندین جفت عروس دارم ، فقط تا ۷ یا ۸ ماهگیش طول میکشه ولی در میاد