2777
2789
عنوان

ازکجا بفهمم بچم گشنشه یا سیر شده؟

91 بازدید | 17 پست

سلام مامانا دختر من حدودا ۵۰ روزشه. رفلاکس داره و خیلی شیر بالا میاره. شیر خودمو میخوره. ولی وقتی شیر میخوره بعدش گریه میکنه به سختی آروق میزنه و بعدشم بالا میاره. با گریه شدید میخوابونمش البته کولیکم داره. به نظرتون گشنشه یا سیر میشه؟گاهی سینمو نمیگیره با اینکه گشنشه. الانم شیر خورده عاروق زدا یکمم بالا اورده الان پستونک دادم بهش زل زده ب دیواره نمیخوابه البته داشت گریه میکرد گزاشتم رو پام اروم شد. ممکنه گشنه باشه؟؟بچه اولمه چیزی نمیدونم انقد بقیه گفتن شیرت سیرش نمیکنه حس میکنم واقعا گرسنس🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دارم شبر خوردمو بدم🥲

باید یه سری رعایت غذایی داشته باشی به خاطر رفلاکسش، اگه وزن گیریش اوکیه یعنی سیر میشه، البته بچه رفلاکسی ممکنه وزنگیریش کمتر باشه ولی به طور کلی اگه کمبود وزن نداره نگران گرسنگی نباش.

باید یه سری رعایت غذایی داشته باشی به خاطر رفلاکسش، اگه وزن گیریش اوکیه یعنی سیر میشه، البته بچه رفل ...

ن تا حالا وزنش اوکی بوده ولی میترسم بعد این نگیره وزن

چیارو رعایت کنم؟یه سری چیزا دکتر گفت رعایت میکنم

سلام عزیزم. اول اینکه خوابیده هیچوقت شیر بهش نده . بشین خودت تو بغلت بگیر یخورده سرش بالاتر باشه شیر بده بهش . هروقت نخورد یعنی عاروق داره حوصله کن وسط شیر خوردنش عاروقش درست بگیری بالا نمیاره . عاروق که زد دوباره بگیر جلو سینه اگه گرفت و خورد که هیچ اگه نگرفت سیر شده حتما سیر شده. 

عاروق گرفتن خیلی مهمه گاهی باد تو پهلوهای بچه گیر میکنه. وقتی ام دل درد داره رو پا که میخوابونی یه دستتو خیلی آروم با یه فشار نسبی رو شکمش نگهدار ، باد شکمش خالی میشه راحت میخوابه. 

و خدایی که به شدت کافیست...
واقعا؟ وزن گیریشم نرمال بوده تا حالا. دیگ نمیدونم شاید تا الان سیر میکرده شیرم بعد این نکنه ممکنه؟؟

دونه بارهنگ رو بجوش از صافی رد کن با یه کم عرق نعناع بده خیلی خوبه من به بچه هام میدادم

سلام عزیزم. اول اینکه خوابیده هیچوقت شیر بهش نده . بشین خودت تو بغلت بگیر یخورده سرش بالاتر باشه شیر ...

مرسی عزیزم 

گاهی خیلی سخت عاروق میزنه. گاهیم با وجود عاروق زدن باز بالا میاره. تا میزارمش زمین ب خودش میپیچه و بالا میاره‌. اصلا به پشت نمیتونم بخوابونمش چون بالا میاره. خیلی ناراحتم. واقعا این موضوع داره افسردم میکنه😔

ن تا حالا وزنش اوکی بوده ولی میترسم بعد این نگیره وزن چیارو رعایت کنم؟یه سری چیزا دکتر گفت رعایت می ...

والا من بچم کولیک داشت رفلاکس نداشت دقیق نمیدونم سرچ کن تو نت مطلب زیاده، تجربه مامانا هم بخون