بستگی داره که قانون جذی از نظر تو چی باشه؟ یعنی بشینی خودت رو تغییر ندی کارات رو تغییر ندی و انتظار جذب زندگی که میخوای باشی؟
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین غول چراغ جادویی در کارنیس، قانون جذب ب این مفهوم کاملا اشتباهه، واقعیتش و درستش اینه که شما باتوجه ب خواسته ای ک داری باید شخصیتت رشد کرده باشه، ظرفیت درونیت بزرگ شده باشه بعد ک از کائنات درخواست میکنی ب راحتی وارد زندگیت میشه ک البته در راستای این ایمان قوی ی سری عمل هم انجام میدین...همش همینه ولی ب این معنی نیس ک صرفا ب ی چیزی فک کنی و ظاهر شه، باید درونیاتت رشد بکنه ب همون میزان
نه اینطوری که نه ! خودتم باید برای زندگیت تلاش کنی... در کل قانون جذب یعنی شکرگذاری و ...
تو هرچیزی که هستی رو جذب میکنی. هرچیزی که میگی رو نهها یا هرچیزی که فکر میکنی نه. هرچیزی که الان هستی و جذب میکنی. مثلا اگر یکی آدمی باشه که بگه من خودمو دوست دارم برای خودم احترام قائلم ولی اینجوری نباشه یعنی وقتی تو رابطه بهش بیاحترامی میشه بازم تو رابطه بمونه خب این آدم بیاحترامی رو جذی کرده چون خودش آدمی نیست که احترام بهصورت عملی براش ارزش باشه. ولی کسی که برای خودش توی عمل احترام قائله اصلا اجازه نمیده کسی بهش بیاحترامی کنه پس درنتیجه فقط آدمایی تو زندگیش موندگارن که احترام رو میفهمن.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵