2777
2789
عنوان

مصرف پونه و چای کوهی برای قاعدعگی

1098 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان من از چندین متخصص در حوزه طب سنتی در خصوص مصرف پونه و چای کوهی پرسیدم گفتم خونریزی زیاد لکه بینی دائمی ابریرش همیشگی دارم گفتن بخور عالی و واقعا خودم اثر گذار عالی منتها الان داشتم کلیپ خانم دکتر بسیار بسیار فوق العاده که قبلا رفتم پیشش رو نگاه میکردم از منع مصرف این ها گفت شما ها نظری دارین  

دمنوش اینا همیشه خوب بوده و هست فقط نباید زیاده روی کرد

اون خانم که دکتر منع مصرف اینا رو کرده به جاش میگه چی مصرف کنین؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهل و سه روز پریود بودم

از دیشب حس میکنم قطع شده 

دو روز سویق عدس خوردم با بروفن و ویتامین E

نمیدونم کدوم اثر کرده

فقط امیدوام از دوباره لک نیاد

پونه کوهی برا چرک بدن و سرما خوردگی و اینا خوبه

دمنوش اینا همیشه خوب بوده و هست فقط نباید زیاده روی کرد اون خانم که دکتر منع مصرف اینا رو کرده به ج ...

بله دارو شیمیایی البته برخی دکترا رفتن دنبال طب سنتی اما اونایی که نرفتن قبولش ندارن

بله دارو شیمیایی البته برخی دکترا رفتن دنبال طب سنتی اما اونایی که نرفتن قبولش ندارن

دقیقا اینجوره

ولی خدایی هیچی طب سنتی و دارو گیاهی نمیشه

حداقلش حداقلش اینه که اندازه ی داروی شیمیایی عوارض نداره دیگه اینکه گیاهی به نسبت شیمیایی کلی هم فایده داره بماند 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!