2777
2789
عنوان

گروه خونیم با همسرم یکی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 82 پست
چطور از شما برای ازدواج آزمایش خون نگرفتن؟ پس چی بردین دفتر ثبت؟ پس چطور فهمیدین خونتون به هم میاد ...

اول از مرد میگیرن، اگه مرد مینور باشه اونوقت از زن هم میگیرن. اگه مرد مینور نباشه دیگه از زن نمیگیرن

اگه هردو مینور باشن دارو میدن بعد که رفع شد میتونن عقد کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای تعجب میکنم مگه میگن برین ببینین ادرارتون به هم میاد ادرار برا اعتیاد میگیرن خون هم برا ژنت ...

نه گلم چیزی نپرسیدن محضر اصلا ربطی ندارع 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

الان از هیچکس نمیگیرن. چند ساله که نمیگیرن. من ۵سال پیش ازدواج کردم فقط ادراره. هرکی هم دیدم فقط ازش ...

چرا الکی میگین تو رو خدا

خواهرم ازمایش خون داد چن روز پیش

دخترخالم 

دختر دایی مامانم اینا همین عید ازمایش خون دادن

درخواست دوستی ممنوع...

چرا الکی میگین تو رو خدا خواهرم ازمایش خون داد چن روز پیش دخترخالم  دختر دایی مامانم اینا هم ...

پس چرا از ما نگرفتن 

دونفره دیگه هم تو این تاپیک گفتن ندادیم خون 😑😑

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

اول از مرد میگیرن، اگه مرد مینور باشه اونوقت از زن هم میگیرن. اگه مرد مینور نباشه دیگه از زن نمیگیرن ...

من اگه دوستم خودش ازمایشگاه داره میدونم برا هر دو نفر میگیرن تو آزمایشگاهش

درخواست دوستی ممنوع...

چرا الکی میگین تو رو خدا خواهرم ازمایش خون داد چن روز پیش دخترخالم  دختر دایی مامانم اینا هم ...

مگه مرض دارم الکی بگم😐😐😐 پس حتما پنج سال پیش یواشکی بهم سرنگ زدن خودم نفهمیدم. اتفاقا من خودم هم فکر میکردم ازم خون میگیرن. حتی ناشتا رفتم آزمایش. اون جا بهمون گفتن فقط باید ادرار بدین نیازی هم نیس ناشتا باشین. شاید منطقه شما فرق میکنه. دیگه دروغ که به آدم نبندین.