2777
2789
عنوان

گروه خونیم با همسرم یکی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور از شما برای ازدواج آزمایش خون نگرفتن؟ پس چی بردین دفتر ثبت؟ پس چطور فهمیدین خونتون به هم میاد ...

الان از هیچکس نمیگیرن. چند ساله که نمیگیرن. من ۵سال پیش ازدواج کردم فقط ادراره. هرکی هم دیدم فقط ازشون ادرار گرفتن.

چطور از شما برای ازدواج آزمایش خون نگرفتن؟ پس چی بردین دفتر ثبت؟ پس چطور فهمیدین خونتون به هم میاد ...

از من نگرفتن از همسرم گرفتن 

از من فقط آزمایش ادرار گرفتن 

از همسرم هم خون هم ادرار گرفتن

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

فقط خانم نباید منفی باشه آقا مثبت که اونم بازم مشکل نداره اما بچه دار شدنشون باید زیره نظر پزشک باشه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
از من نگرفتن از همسرم گرفتن  از من فقط آزمایش ادرار گرفتن  از همسرم هم خون هم ادرار گرفت ...

واااای تعجب میکنم

مگه میگن برین ببینین ادرارتون به هم میاد

ادرار برا اعتیاد میگیرن

خون هم برا ژنتیک و فرزنداوری

شما ازتون پرسیدن گفتین ازمایش ادرار دادم ببینم خونمون به هم میاد گلم🤔🤔🤔😶😶😶😶😶

درخواست دوستی ممنوع...

اگر گروه خونی زن و مرد یکسان باشد، هیچ مشکلی پیش نمی آید چون نوع خون هردو یکی است.به عنوان مثال اگر گروه خونی هردو A+ باشد به این معنا است که خون هردو از نوع +Rh است، که بهترین پیوند برای ازدواج می باشد.