سلام لطفا نظر بدین خسیسم یا نه اگه هستم چیکار کنم که نباشم...من قبل ازدواج وضع خوبی نداشتم بعد ازدواج خدارو شکر اوضاع مالیم بهتره...از بچگی همیشه چیزی که قیمت مناسب بوده دنبالش گشتم تا پیدا کردمو خریدم حتی برای جهاز...الان بعد ازدواج زیاد دلم نمیاد خرج کنم هنوز دنبال چیز قیمت مناسبم که خریدم به دلم بچسبه..یعنی گرون بخرم زیاد خوشحال نمیشم...تو موارد دیگه مثلا برای خودمون همیشه غذای خوب میپزم اما شوهرم بخواد غذا ببره سرکار با برادراش بخوره یه چیز به صرفه درست میکنم..خوشم نمیاد شوهرم هی خونوادشو مهمون کنه و شام بده عصبی میشم..یا چیزی خریدیم ببره براشون اونا خودشون وضعشون خوبه.بنظرتون تا چه حدی خسیس بودنه
یکم هستی یه پولی رو معین کن برای پس انداز یه پولی هم ب ای خرج کردن و خرجش کن
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
میکروبلیدینگ 800 اونم با ضمانت 400بیشترپول دادی،ن خسیس نیستی تازه ولخرجی هم میکنید🤣👍
اُه اُه اینو نگو بهش
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه