2777
2789
عنوان

من خسیسم

148 بازدید | 11 پست

سلام لطفا نظر بدین خسیسم یا نه اگه هستم چیکار کنم که نباشم...من قبل ازدواج وضع خوبی نداشتم بعد ازدواج خدارو شکر اوضاع مالیم بهتره...از بچگی همیشه چیزی که قیمت مناسب بوده دنبالش گشتم تا پیدا کردمو خریدم حتی برای جهاز...الان بعد ازدواج زیاد دلم نمیاد خرج کنم هنوز دنبال چیز قیمت مناسبم که خریدم به دلم بچسبه..یعنی گرون بخرم زیاد خوشحال نمیشم...تو موارد دیگه مثلا برای خودمون همیشه غذای خوب میپزم اما شوهرم بخواد غذا ببره سرکار با برادراش بخوره یه چیز به صرفه درست میکنم..خوشم نمیاد شوهرم هی خونوادشو مهمون کنه و شام بده عصبی میشم..یا چیزی خریدیم ببره براشون اونا خودشون وضعشون خوبه.بنظرتون تا چه حدی خسیس بودنه

یکم هستی یه پولی رو معین کن برای پس انداز یه پولی هم ب ای خرج کردن و خرجش کن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بنظرم هستی دیگه

ولی خب به معنی بد بودن نیست

هر کس یه جوریه دیگه

بنظرم به شرطی که از بقیه توقعی نداشته باشید و از بقیه نکشید مشکلی نداره خیلیم خوب

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اول زندگی وضعت خوب نبوده دیگه این توی شخصیتت نهادینه شده مثلا مامان منم اینجوریه  باید ترک ...

خودمم همین فکرو میکنم و خیلی بدم میاد چطوری ترک عادت کنم...خوشم نمیاد برای یکی خرج کنم...میگم برای چی 

خو معمولا قیمتا دستمه...مثلا میکرو بلیدینگ کردم تازگیا ۱و۲۰۰

میکروبلیدینگ 800 اونم با ضمانت 400بیشترپول دادی،ن خسیس نیستی تازه ولخرجی هم میکنید🤣👍

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
جدی😁😁ببین برای خودم و شوهرم زورم نمیاد...برای کسی دوست ندارم خرج کنم

همه همینن کی دوست داره پولشوبده دیگران ،اصلاخسیس نیستی👍🤣

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
میکروبلیدینگ 800 اونم با ضمانت 400بیشترپول دادی،ن خسیس نیستی تازه ولخرجی هم میکنید🤣👍

اُه اُه اینو نگو بهش 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه