2777
2789
عنوان

درون‌گرایی

131 بازدید | 12 پست

من یه آدم درونگرا و تنهام ،از شلوغی بدم میاد اهل رفت و آمد نیستم،هیچ دوست صمیمی ندارم ،خیلی دلم میخواد مثل بقیه رفیق صمیمی داشته باشم اما خجالت میکشم حس میکنم راحت نیستم با هیچکس...دوستام همه برای دوران مدرسه ام هستن و فقط تو مدرسه اونم بخاطر اینکه هرروز میدیدمشون عادی شده بود برام...الان که بیست سالمه هیچ رفیق جدیدی ندارم که هیچ با همون قدیمیا هم دارم قطع رابطه میکنم انگار ازشون خجالت میکشم راحت نیستم ...یه راهکار نشون بدین ازین وضعیتم خیای ناراضی ام😓

منم درونگرام ولی دوست صمیمی دارم خجالت نمیکشم 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم درونگرام ولی دوست صمیمی دارم خجالت نمیکشم 

شوهر من یه درونگرای شدیده کلی رفیق داره و خیلی هم با اعتماد به نفسه 

بعضیا خجالت و افسردگی و کمبود عزت نفس رو با درونگرایی اشتباه میگیرن 

بحث با احمق ممنوع 🤚

من درونگرام دوست صمیمی فقط یدونه دارم وارد جامعه که میشم حتی ممکنه با یه پیرزن هم بحثو باز کنم و حرف بزنم روابط اجتماعیم خوبه از کسی خجالت نمیکشم راحت حرفمو میزنم

فقط باتری اجتماعیم وقتی تموم شه ممکنه دو سه هفته از خونه بیرون نرم😂

ببین همه اینا به خودت بستگی داره من قبلا همه ویژگیای تو رو داشتم ولی الان با اشتیاق بحث باز میکنم و ادامه میدم

من درونگرام دوست صمیمی فقط یدونه دارم وارد جامعه که میشم حتی ممکنه با یه پیرزن هم بحثو باز کنم و حرف ...

همین دیگ سخته بحث باز کنم...همش مردم فک میکنن من مغرورم 😂

منم درونگرام ولی چون دوست صمیمیم به شدت مثل منه و درونگراس مشکلی نداریم با هم سعی کن یه دوست مثه خود ...

دوستام همه اهل خوشو بش و رفت آمدن...فقط منم ک اینجوریم...

همیشه اونا همو میبینن،وقتاییم ک میخان بیان پیش من یه بهونه میارم ردشون میکنم😐

دوستام همه اهل خوشو بش و رفت آمدن...فقط منم ک اینجوریم... همیشه اونا همو میبینن،وقتاییم ک میخان بیا ...

قطعا تو محیطی که هستی،حالا یا محیط کار یا زندگی یا درسی حتما هستن کسایی که مثه خودتن..درونگرایی هم یه تیپ شخصیته عزیزم ولی نداشتن دوست خیلی سخته یه وقتایی دوستا به کمک آدم میان..درونگرایی نباید مانع دوست یابی بشه..🦋🙂اطرافتو بگردی ارتباطاتتو قوی تر کنی حتما دوست پیدا میکنی❤️

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔
منم درونگرام ولی چون دوست صمیمیم به شدت مثل منه و درونگراس مشکلی نداریم با هم سعی کن یه دوست مثه خود ...

کسی هست دقیقا مث من باشه،بیاد بامن دوست شه😅

اینجا اطراف من همه ماشاالله برون گران...اونارو میبینم دلم به حال خودم میسوزه