2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاید استرس گرفتمم

45 بازدید | 5 پست

امروز ی مرد بی غیرت عوضی هی بهم تیکه میپروند سوار موتورم بود ولی من اخم میکردم  و چیزی نمیگفتم ولی دیدم نمیره  بلند گفتم مزاحم نشو آقا

عوضی هی میومد دنبالم آخرش خونه رو رد کردم ولی اون وایساده بود جلو در انگار میدونست خونم اونجاست من هنزفری بود تو گوشم آهنگ پخش میشد نمیشنیدم اون کثافت چی میگه ولی خیلی طبیعی جلوه کردم و از جلو خونه رد شدم ک نفهمه اونجا خونمه بعدم ک رفتم تو خیابون دیدم رفت منم سریع تند برگشتم  رسیدم خونه میترسم یاد گرفته باشه خونمونو یکم ترسوام میترسم ب خانوادم بگم خون ب پاشه میترسم برم بیرون خیابونامونم یکم خلوته چیکار کنم استرس گرفتمم🥲💔

فردا امتحان فیزیک دارم همین تایما میترسم ببینمش دوباره چقدر مرد خوب کم شده 🥲🥲💔

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خیابون اصلا جفت گوشانون هندزفری نزارین..من جات بودم خون ب پا میکردم براش زنگ میزدم پلیس از مردهای توی خیابون کمک میگرفتم😂خلاصه میترسوندمش هرچی هیچی نگی بدتر و بذاره یکبار جلوی این مردها وایسی دفعه های دیگه شیر میشی تا از خودت دفاع کنی خواهر🥺❤️

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

تو خیابون اصلا جفت گوشانون هندزفری نزارین..من جات بودم خون ب پا میکردم براش زنگ میزدم پلیس از مردهای ...

آخه تو خیابون خونمون بود محلمون خیلی آروم و بی‌سر و صداس داد میزدم خیلی تابلو میشد

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی.....ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم🌱🩵...
آخه تو خیابون خونمون بود محلمون خیلی آروم و بی‌سر و صداس داد میزدم خیلی تابلو میشد

دختر کم چیزی اتفاق نیفتاده که..از خودت خیلی مراقبت کن متأسفانه راهی نداریم..این رو هم حتما با خونواده در میان بزار که در جریان باشن

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭