2777
2789
عنوان

من عاشق این سبکم بنظرتون قشنگه؟

224 بازدید | 15 پست

سلام 

من عاشق این سبک طراحیم بنظرتون قشنگه؟ارزش داره یاد بگیرم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خوشکله ولی اگه برا درآمد زایی میخوای بری سمتش گمون نکنم درآمدی داشته باشه گلم

اتفاقا سبک پر درآمدیه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
سیاه قلمه دیگه خوبه

ن سیاه قلم فرق داره

این طراحیه

باحاله و خفن  من رفتم کلاس خیلی راحت اگه بری کلاس چون علاقه داری اگه پروژه‌ها و طرح های که است ...

چقدر انرژی مثبت دادی بهم😍

یکی از خواسته هام اینه بتونم اینجوری طراحی کنم

اتفاقا سبک پر درآمدیه 

نمیدونم من دوستم رشته اش نقاشیه و خیلی عالی کار میکنه ولی حقیقتش طبق گفته خودش نقاشی درآمد چندانی نداره الان داره انیمیشن یادمیگیره کاراکتر طراحی میکنه

نمیدونم من دوستم رشته اش نقاشیه و خیلی عالی کار میکنه ولی حقیقتش طبق گفته خودش نقاشی درآمد چندانی ند ...

اینم یجورایی کاراکتر زدنه

بستگی داره چطوری بخوای ازش درآمد بگیری

مثلا اگه بخوای همینطوری سفارش بگیری ن

میتونی عزیزم فقط هدفت و علاقت رو تقویت کن انقدر راحت میشه برات⁦;⁠)⁩

وای❤️😍

مرسی واقعا

اسی جون ببخشید میشه یه سوال بپرسم توش موندم کلافه شدم 🫡من تازه می‌خوام نام افزار ایلاستاتور رو یاد بگیرم برنامه رو باز کردم اصلا نمیشه درست طراحی کرد خیلی سخته اصلا روان و درست کشیده نمیشه چرا با نرم افزار خیلی شلخته مثل بچه ۴ ساله طرح کشیده میشه 🥺

کاربری دست دو نفره