ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پستمو پاک کردم شک کردم همون قزصه یا نه ضد افسردگیه قرصه؟
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نه پرخوری نگرفتم خودم یه کم بیش فعالم اونم خورده بودم یه مدت هیولا شدم دیوار راستو بالا میرفتم یهو از شیطنت یه حرفایی میزدم تو جمع خنده دار بودا ولی یه کم بد بود جلو خودمو نمیتونستم بگیرم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بله همونه من ب چند ماه ۱۰کیلو هم چاق شدم و پوکی استخوان دارم دکتر داد گفت هم برای اقسردگی بخور هم پر ...
پودر سنجد و هستشو بخور عالی برای پوکی
همزمان با صبحانه بهتره ولی هر بار همون تایم یکی صبح نخور یکی عصر