2777
2789
عنوان

سیاست زنانه😌🩵

263 بازدید | 30 پست

هر سوالی راجع به هر چیزی دوست داری بپرس مثال میزنم مادر شوهرم وقتی چنین حرفی زد چی بگم!

من سیاست یاد میدم

منم از بقیه یاد گرفتم😁

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

مادرشوهر من همیشه الکس برمیگرده میگه رفتم بیرون فلان چیزو خوشم اومد برا دخترم گرفتم 

یا با دخترام رفتیم فلان جا 

یا با داماد و دخترم شب شام رفتیم فلان جا 

یا دخترمینا رو شام گفتم بیان اینجا 

همیشه محبتشو به دخترش می‌کنه تو چشم من تا بگه تورو حساب نمیکنم 

من هیچی نمیگم سکوت میکنم 

بنظرت چی بگم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با جاری خودشیرین چ کنیم مثلا موقع تولد مادرشوهر ،پدرشوهر به من میگه کیک نگیر مگه بچن ولی خودش وقت و بی وقت بدون هیچ مناسبتی کیک درست میکنه میبره ...وقت و بی وقت زنگ میزنه خا.....ه مالی مادرشوهر پدرشوهر انقدر پرنگه که من کلا تو حاشیه ام 😐

مادرشوهر من همیشه الکس برمیگرده میگه رفتم بیرون فلان چیزو خوشم اومد برا دخترم گرفتم  یا با دخت ...

آفرین ب این نباید واکنش نشون بدی 

ولی میخوای بسوزونی بگو خوب میکنی مادر چقد خوبی شما 

این سیاست دوست داره حرصت بده ولی بر عکس تو حرصش بده 

با خودش میگه مثلا عروسم اصلا ب خودش نمیگیره اینارو براش مهم نیست

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
بگو باشه ولی کار خودتو بکن وقتی ببینه با چشماش به حرفاش اهمیت نمیدی دیگه نمیگه

صدبار این کارو کردم ولی از رو نمیره.حتی جوابشو ندادم و بی اهمیت بودما باز گفته ولی!خدایی بینیم خوبه اونقد بدم نیس

آفرین ب این نباید واکنش نشون بدی  ولی میخوای بسوزونی بگو خوب میکنی مادر چقد خوبی شما  ای ...

خب من اصلا برام مهم نیست ولی حس میکنم وقتی سکوت میکنم فکر می‌کنه برام مهمه نمیدونم چیکار کنم بفهمه بخدا من حرص نمی‌خورم😐 و تموم کنه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وقتی پارتنرم مغروره و همش میخواد من پیگیرش باشم و منو نادیده می‌گیره و سرد رفتار می‌کنه 😔

مطالب جذب زیاد میخونه بهش گفتن بی محلی کن تا بیاد سمتت بیشتر 

وگرنه نیاز شدید به توجهت داره 

بنظرم توهم محلش نده ادم پوندن باشه میمونه وگزنه رفتنش بهتره

مادرشوهر من همیشه الکس برمیگرده میگه رفتم بیرون فلان چیزو خوشم اومد برا دخترم گرفتم  یا با دخت ...

بگو با مامانم رفتیم بازار.. شب شام خونه مامانم دعوت بودم ...

وقتی هم از محبتش به دخترش میگه لبخند بزن بگو چقدر خوب

ببین ما شهرستانیم و دیر به دیر میریم خونه مادر شوهرم و نهایتش دو روز بمونیم. منم اونجا زیاد اهل کار کردن نیستم . بعضی وقتها که تو اتاق خواب باشم و شوهرم بیرون از خونه باشه  برای نهار یا شام صدام نمیزنن انگار که وجود ندارم ولی شوهرم باشه تند تند به همدیگه میگن رزیتا کجاست برید صداش کنید بیاد غذا بخوره .

خب اینطور مواقع که صدام نمیزنن چکار کنم ؟

اینم بگم اگر همین طوری خودم بیام بشینم یا دیرتر از بقیه بهم غذا میدن تا حدی که بقیه میگن  بشقاب و خورشت برای فلانی هم بیارید و ضایع میکنن .

خیلی بی جنبه هستند من فقط دو روز اونجام

این نیز بگذرد .....
وقتی پارتنرم مغروره و همش میخواد من پیگیرش باشم و منو نادیده می‌گیره و سرد رفتار می‌کنه 😔

بلکه سرش شلوغه 🥹

خب میگی مغرور 

شاید درونگراس 

تو بهش تکست بده ولی تشویق کن بگو وااای ذوووق تو بهم زنگ می‌زنی بهم توجه میکنی کلی حالم خوب میشه

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸