2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوختگی نیست یه جای زخمه سالها رو پش مادر شوهرمه هی تازه میشه خوب نیشه عفونتم نداره 

به نظرم خوب باشه . چون یون نقره داره .جدیدا توی پانسمانهای زخم بستر از نانو استفاده میکنن. ولی از پرستارهای زخم بپرسی خیلی بهت کمک میکنن

پرستار زخم از کجا باید پیدا کنم ب م کجاچجوری؟

ما برای پدر شوهرم از بیمارستان پرسیدیم . اصلا کارش فقط زخم سالمند بود با داروها و پانسمانهای به روز . از شرکتهای پرستاری هم میتونی بپرسی 

کاش اسم یه پمادی کرمی چیزی بهممیگفتی

واقعا نمیدونم . دور از جون بیمار شما پدرشوعرم فوت کردن . ولی میدونم پانسمان سیلور نانو بود . کار ما هم نیود خود پرستار انجام میداد . مطمینم میتونی پیدا کنی . یکم پرس و جو کن 

واقعا نمیدونم . دور از جون بیمار شما پدرشوعرم فوت کردن . ولی میدونم پانسمان سیلور نانو بود . کار ما ...

ممنونم عزیزم ،خدا رحمت کنه ،یعنی کرم میزدن بعد با اون پانسمان سیلور نانو پانسمان میکردن؟

ممنونم عزیزم ،خدا رحمت کنه ،یعنی کرم میزدن بعد با اون پانسمان سیلور نانو پانسمان میکردن؟

زخمش زیاد بود . دستگاه ساکشن و اینا هم داشت . من نمیتونستم ببینم ولی میدونم هفته های اخر حدود ۲۰ ملیون خرج همین چیزا شد